Tuorein sisältö

Kiinassa PUBG Mobile kuopattiin ja tilalle tuli väkivallattomampi Game for Peace

09.05.2019 klo 20.00 | Luettu: 2615 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kiina, tuo maa jossa kansan johtajien puolelta pelaamiseen ei aina suhtauduta kovinkaan avoimesti. Uutisoimme viime syyskuussa, kuinka Kiinan presidentti Xi Jinping perusteli paikalliselle lehdelle, että erilaiset rajoitukset koskien pelejä ovat hyväksi esimerkiksi "lasten näkökyvyn ja tulevaisuuden" takia.

Nyt myös suosittu battle royale -peli PUBG Mobile on joutunut Kiinassa muutoksen kouriin, jopa hieman huvittavalla tavalla. Tencent nimittäin korvaa alkuperäisen version hitusen vähemmän väkivaltaa sisältävällä Game for Peacella.

Game for Peace on kuitenkin kerännyt ympärilleen huvittuneita kommentteja koskien väkivallattomuutta. Tencent kuitenkin kertoi Reutersille niiden olevan täysin eri genren pelejä, ja kommentoi samalla sen olevan "kunnianosoitus sinisen taivaan taistelijoille, jotka puolustavat maamme ilmatilaa".

Tencentin kommentit ovat sinänsä hupaisia, sillä Game for Peace -pelivideota katsellessa muun muassa grafiikka, pelimekaniikka ja aseet näyttävät täsmälleen samoilta kuin PUBG Mobilessa. Eniten hilpeyttä on kuitenkin herättänyt vastustajan kuolema. Nimittäin Game for Peacessa vastustaja vilkuttaa ampujalleen kuoltuaan ikään kuin hyvästiksi ennen pelistä poistumista.

Lähde: Reuters, PolygonV2.fi | Miia Lyyra
< Tulevassa John Wick ... Lootbox-kuhina palaa... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

jvodjdkckdjf

10.05.2019 klo 08.38

melkonen game for peace. odotin jotain halinalleja ampumassa rakkaussateita. paitsi et nalletkin on kiinassa pannassa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova