Tuorein sisältö

Huawei ja esports-organisaatio HAVU Gaming aloittavat yhteistyön

13.05.2019 klo 22.00 | Luettu: 1817 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Muun muassa älypuhelimia, tietokoneita, tabletteja, tieto- ja viestintäteknologian tuotteita ja palveluita tarjoava Huawei ja suomalainen esports-organisaatio HAVU Gaming ovat aloittaneet yhteistyön. Tiedotteen mukaan Huawei ja HAVU Gaming haluavat jatkossa kehittää suomalaista esports-osaamista maailman huipulle.

”Huawei on maailman isoimpia ja edistyneimpiä teknologiayrityksiä, ja tämä kumppanuus on erittäin merkittävä suomalaiselle esportsille ja HAVUlle. Lähdemme ylpeänä yhdessä kehittämään Suomen kilpapelaamista entistä isommalle tasolle”, sanoo HAVU Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen.

”On mahtavaa aloittaa yhteistyö dynaamisen, menestyneen ja hienot arvot omaavan HAVU Gamingin kanssa. Huawei haluaa tukea nuoria esports-lahjakkuuksia ja kehittää heidän ammattitaitoaan tarjoamalla HAVU Gamingin esports-joukkueille Huawein teknologiaa. Huawei on edelläkävijä 5G-verkon ja 5G-kuluttajalaitteiden käyttöönotossa Suomessa. 5G tulee tarjoamaan myös esport-pelaamisen kehittämiseen uusia mahdollisuuksia langattoman nopeuden ja suorituskyvyn parantuessa”, kertoo Huawein kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala.

Suomalainen HAVU Gaming on perustettu vuonna 2017. Organisaatiolla on kilpapelijoukkueet Counter-Strikessa ja Fortnitessa sekä pelaajia Hearthstonessa. Sen lisäksi mukana on striimaajia HAVU Stream teamissa.

V2.fi | Miia Lyyra
< JOKin pelivatkain 01... Yllättävän hyvä Ghos... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova