Tuorein sisältö

Kiinnostaako velhot ja taikuus? Harry Potter: Wizards Unite sai kauhistuttavan trailerin ja samalla aukesi ennakkorekisteröityminen peliin

18.05.2019 klo 17.00 | Luettu: 2613 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Tämän vuoden aikana julkaistavan Harry Potter: Wizards Unite AR-pelin ennakkorekisteröityminen on auennut. Kyseessä on Niantic Labsin ja WB Gamesin tekemä mobiilipeli, joka on Pokémon GO -tyylinen teos. Pelissä velhojen maailma on pulassa ja uuden tulokkaan tehtävänä on pelastaa se keräämällä esimerkiksi olentoja ja esineitä.

Ennakkorekisteröitymismahdollisuuden lisäksi tulevien velhojen odotusta palkitaan trailerilla. Videolla nähdään muun muassa kauppaan hyökännyt hirviökirja, autoa syövä kolmipäinen koira, kissaa kiusaava sirppi ja pelikentälle saapuneet pimeyden velhot. Myös Hiinokka nähdään lentämässä talojen välissä. Trailerilla kehotetaan velhoja yhdistämään voimansa, jotta maailma voisi pelastua. Lopputeksteissä kerrotaan, että Harry Potter: Wizards Unite ilmestyy piakkoin, mutta tarkempaa julkaisupäivää saadaan edelleen odottaa.

Peliin voi ennakkorekisteröityä joko Google Playn kautta tai virallisen sivun kautta. Harry Potter: Wizards Unite ilmestyy Androidille ja iOSille. Niantic pyytää kuitenkin blogissaan iOS-käyttäjiä vielä odottelemaan, sillä tällä hetkellä voi rekisteröityä vain Android-laitteilla.



V2.fi | Miia Lyyra
< Total War: Three Kin... V2.fi:n viikon laite... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova