Tuorein sisältö

Valo Motionin liikunnallisia pelejä pelaamalla on poltettu jo yli 350 miljoonaa kaloria

22.05.2019 klo 16.00 | Luettu: 1106 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Espoolaisen Valo Motionin liikunnalliset pelit ovat polttaneet jo yli 350 miljoonaa kaloria 11 miljoonan pelisession aikana. Heidän tuotteitaan on tarjolla yli 45 maassa ja yli 200 kohteessa. Pelejä voi pelata muun muassa kuntosaleilla, aktiviteettipuistoissa, kiipeilysaleilla ja trampoliinipuistoissa. Kaloreita voi polttaa joko seinäkiipeilypeli ValoClimbin tai trampoliinipeli ValoJumpin parissa.

Seinäkiipeilypeli ValoClimbissa kiipeilyalusta muuttuu suureksi pelilaudaksi, jossa voidaan treenata fyysisesti tehokkailla harjoituksilla tai kilpailla ihan vain hauskuuden nimissä. ValoJump taas yhdistää trampoliinilla pomppimisen ja pelaamisen keskenään, sillä pelissä yhdistyvät ruudulla näkyvä pelikuva ja fyysinen harjoittelu.

Valo Motionin tiedotteessa kerrotaan: ”Tuotteemme ovat kuluttaneet kaloreita yhtä paljon kuin kävellessä maailman ympäri käsittämättömät 145 kertaa. Seinäkiipeily ja trampoliinihyppely ovat molemmat hyviä fyysisiä harjoituksia, mutta ValoClimb ja ValoJump tekevät niistä hauskempia ja tehokkaampia kilpailullisuutensa ansiosta. On helpompi ylittää omat rajansa kerätessään pisteitä tai kilpaillessaan ystävien kanssa”, kommentoi Valo Motionin perustaja, tohtori Raine Kajastila.

Kalorikulutuslaskelmat perustuvat Harvard Medical Schoolin ja American Council of Exercisen tutkimustuloksiin 83 kiloisen miehen kalorikulutuksesta.V2.fi | Miia Lyyra
< Palkittu Brothers: A... Epic Games Store taa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova