Tuorein sisältö

Tämän vuoden Call of Dutyn nimi vaikuttaa kovin tutulta...

24.05.2019 klo 19.58 | Luettu: 5086 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTämän vuoden syksyllä julkaistavan uusimman Call of Duty -pelin nimi vuoti aiemmin tänään julkisuuteen TheLongSensation -nimisen Youtubettajan toimesta ja sen todenperäisyyden vahvisti myös Kotakun pelitoimittaja Jason Schreier sekä Eurogamer-sivuston lähteet.
Peli tulee siis olemaan nimeltään Call of Duty: Modern Warfare. Tämä varmasti usemmalla tuntuu hieman hämmentävältä ja erityisen tutulta, sillä jo vuonna 2007 Activisionin pitkäikäisen pelisarjan neljäs osa oli nimeltään Call of Duty 4: Modern Warfare. Kyseinen peli oli valtava hitti, joka nostatti pelisarjan suosion aivan toisiin sfääreihin ja sen vuoksi siitä julkaistiin myös uudelle konsolisukupolvelle päivitetty versio vuonan 2016 nimeltään Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Tietenkin nimen kierrättäminen on sinänsä ymmärrettävää, sillä se varmasti omaa aina niin kovin tärkeää brändiarvoa ja tunnistettavuutta mutta saman nimen kierrättäminen vain muutama vuosi uudelleenjulkaisun jälkeen ei tunnu kovin selkeältä ratkaisulta.

Tarkempaa tietoa pelin sisällöstä tulee saatavilla kunhan se virallisesti julkistetaan. Tämän pitäisi tapahtua muiden sivustojen tietolähteiden mukaan jo ensi viikolla, todennäköisesti toukokuun 30. päivä.

Lähteet: Eurogamer, Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sonyn tavoitteena Pl... Tim Schafer ja Jack ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

24.05.2019 klo 22.28 5 tykkää tästä

Vielä jos saisi kolmannen Need for Speed: Most Wantedin.
lainaa
fhdnkegjdjd

24.05.2019 klo 23.14

voisivat jo menna maaten oottamaan loppua ja kutsua kaikkia pelejaan siihen asti modern warfareksi
lainaa
sama

26.05.2019 klo 18.25

Call of Duty: Modern Warfare 1.3.5.70.342.502
Koskahan saataisiin päivitysten kaltaiset numerot pelien nimiin?

Seuraavat ennen nykyaikaa käytävät CoDit voisivat olla Pre-Modern Warfareja yhdestä neljään, DLC-packit siitä ylöspäin ja taas reboottaus tavalla tai toisella. Mitä turhaan keksiä uutta ja inspiroivaa nimityksien osalta?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova