Tuorein sisältö

Sauhutteleva Snoop Dogg saapui Call of Duty: Vanguardiin ja Warzoneen

21.04.2022 klo 22.00 | Luettu: 771 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Pian Super Bowlin jälkeen esports-organisaatio FaZe Clan ilmoitti Snoop Doggin liittyneen osaksi organisaatiota. Pelaajanakin tunnettu artisti ei kuitenkaan tyydy vähään, vaan tällä kertaa Snoop Dogg saapuu osaksi Call of Duty: Vanguardia ja Warzonea. Kyseessä on Tracer Pack: Snoop Dogg Operator Bundle -paketti, jonka ostamalla saa käyttöönsä mm. Snoop Dogg -hahmon, useita aseiden blueprint -piirroksia sekä kannabiksen lehdillä koristeltuja emblemeitä, charmeja ja spray-maalauksia.

Call of Duty:n sivustolla julkaistun esittelytekstin mukaan Snoop Doggin suosikkiase on PPSH-41. Artistin harrastuksiin kuuluu K-popin kuuntelu, sauhuttelu ja maalaaminen. Esittelyssä kerrotaan, että päätyökseen artisti keskittyy musiikin tekemiseen ja eri medioissa esiintymiseen, mutta vapaa-ajallaan hän tykkää taistella Call of Dutyssa.

Tracer Pack: Snoop Dogg Operator Bundle -paketti maksaa 2400 CP-kolikkoa mikä on euroihin käännettynä noin 24 euroa riippuen siitä, millä summalla CP-kolikkoja ostaa. Tarkemmin paketin sisältöön voit tutustua täällä ja täällä.

Alla pakettia esittelevä video.


V2.fi | Miia Lyyra
< Totta se on! Nyt voi... Skate 4 -vuodon perä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova