Tuorein sisältö

Microsoft panostaa PC-kansaan: Game Pass saapuu, pelit Steamiin...

30.05.2019 klo 18.00 | Luettu: 3030 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Xbox Wire kertoo Microsoftin panostavan PC-pelaamiseen kolmella julkistuksella:

- kuukausimaksullinen Xbox Game Pass -pelipalvelu saapuu Windowsille Xbox Game Pass for PC -nimisenä. Tarjolla on yli 100 peliä ja töitä tehdään 75 pelikehittäjän kanssa, jotta valikoima uudistuu ja laajenee. Palvelun tilaajat saavat myös alennuksia Microsoft Store -kaupassa
- Xbox Game Studiosin kehittämät pelit luvataan tuoda monelle eri kauppapaikalle ja Steam mainitaan nimeltä. Mm. Halo: The Master Chef Collection ja Gears 5 ovat makalla myös Valven kauppaan.

Kolmas julkistus koskee Win32-muodossa olevia pelejä - niille lisätään tuki Microsoft Store on Windows -sovellukseen. Lisätietoa tästä kaikesta saadaan E3-tilaisuudessa sunnuntaina 9. kesäkuuta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Kamakorneri 017 - Mo... Riot Games julkaisee... >

Keskustelut (2 viestiä)

ded

30.05.2019 klo 18.17 1 tykkää tästä

Game Pass tarjoaa nyt jo tiettyjä pelejä PC:llä. Valikoima ei päätä huimaa mutta jos tarjouksena saa (on ollu tyyliin eurolla 3kk) niin kannattaa kokeilla. Saa ainakin Gears 4, Forza 4, Sea of Thieves ym.
lainaa
ASKO78

Rekisteröitynyt 06.01.2017

31.05.2019 klo 05.10 2 tykkää tästä

XboxScorpio kirjoitti:
Heti tässä xbox-poikakin innostuu, kun MS poraa boksin omistajia kuivana kakkoseen!
Tässähän porataan Gaystation omistajia kuivana kakkoseen. Ei nuo pelit Xbox:lta poistu vaan moninpelaajien määrä vain lisääntyy. Tyhmää MS:ltä olisi jättää noita PC:lle julkaisematta kun WIndows on kuitenkin heidän alustansa myös. Mutta eihän Gaystation poju tälläistä tajua.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova