Tuorein sisältö

Riot Games julkaisee kesällä maksullisen premium-palvelun League of Legends e-urheilua varten

30.05.2019 klo 20.00 | Luettu: 1172 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRiot Games ryhtyy kesällä myymään uutta maksullista Pro View -palvelua League of Legends Championship Series ja League European Championship e-urheiluotteluiden katsomista varten.

Vaikka otteluita voi siis yhä seurata myös ilmaiseksi, uuden Pro Viewn ansiosta kovimmat LoL-fanit voivat jatkossa seurata pelejä seuraan yksittäisten pelaajien näkökulmasta ja nähdä pelaajien tekemiset hiiren klikkauksia myöten. Muita Pro View -lisäominaisuuksia tulevat olemaan neljän samanaikaisen synkronisoidun striimin katsominen ja tallennetuissa peleissä lisäinformaatiolla päivitetty aikalinja, jonka ansiosta on helpompi hypätä suoraan ottelun merkittävimpiin tapahtumiin.

Hintaa palvelulla tulee olemaan 14,99 dollaria League of Legends Championship Series varten, 14,99 euroa jos haluaa katsoa vain League European Championshipin tai 19,99 dollaria molemmista. Riot Games on myös ilmoittanut, että tulee jakamaa Pro Viewstä saadut tulot suoraan kyseisten sarjojen sekä niihin osallistuvien joukkueiden kesken.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Microsoft panostaa P... Onko pelaaminen jään... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova