Tuorein sisältö

Uusi ja ehostettu Ghostbusters: The Video Game Remastered saapuu kauppoihin vielä tämän vuoden aikana

01.06.2019 klo 11.00 | Luettu: 2661 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Vain muutama viikko sitten uutisoimme, kuinka Ghostbusters: The Video Game Remastered vuoti taiwanilaiselle ikärajalistalle. Ja tottahan se on, sillä ehostettu ja remasteroitu versio saapuu PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille ja Windowsille vielä tämän vuoden aikana. Tämän hetkisten tietojen mukaan PC-pelaajat voivat ostaa pelin ainoastaan Epic Game Storesta, joten Ghostbusters: The Video Game Remastered on taas uusi yksinoikeuspeli Epic Gamesin taskuun.

Huhut pitivät paikkaansa myös julkaisijasta, sillä siitä vastaa Mad Dog Games (World War Z ja NBA Playgrounds -sarja), kun taas kehittäjänä toimii Saber Interactive (Halo: The Master Chief Collection, Quake Champions ja Spintires: MudRunner). Tarinan kirjoittamisesta vastasivat alunperinkin Dan Aykroyd ja Harold Ramis ja peliä tähdittävät alkuperäiset näyttelijät Harold Ramis, Dan Aykroyd, Bill Murray ja Ernie Hudson.

Ghostbusters: The Video Game sijoittuu ajallisesti kaksi vuotta Ghostbusters II -elokuvan jälkeiseen aikaan. Tarinassa pelaaja on uusi haamujengikokelas, jonka tehtävänä on liittyä tiimiin. V2.fi:n Mikko Heinonen antoi pelille 10 vuotta sitten arvosanaksi 4,5/5 (PS3).

Lähde: PolygonV2.fi | Miia Lyyra
< Tokiossa teemallista... Super Smash Bros. Ul... >

Keskustelut (1 viestiä)

fakta

03.06.2019 klo 04.41

Ilman Huey Lewisilta nyysittyä tunnusbiisiä sekä hienoa logoa koko Ghostbuster-brändi muistettaisiin vain näyttävänä floppina.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova