Tuorein sisältö

Tältä näyttää uusittu Halo: Reach - 343 Industries tarjoaa pelikuvaa videolla tunnin verran

02.06.2019 klo 14.00 | Luettu: 2331 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Tulevaa Halo: Reach -peliä esiteltiin muutama päivä sitten 343 Industriesin järjestämässä striimissä. Tunnin kestävällä videolla nähdään runsaasti pelikuvaa uudistuneesta Halosta ja tilaisuutta tähdittävät yrityksen Max Szlagor, Eric Ferdinand sekä Brian Jarrard.

PC Gamerin tietojen mukaan Halo: Reachin PC-betatesti piti alkaa jo huhtikuussa, mutta tekijät tarvitsivat lisää aikaa kehitystyöhön. Sen jälkeen Brian Jarrad kertoi, että testaamaan ei päästä myöskään ennen E3-messuja, mutta itse tapahtumassa peli on kokeiltavissa. Myös Halo Insider -ohjelmaan rekisteröityneet pääsevät betatestailemaan tulevaa Haloa kesäkuun aikana.

Uusitun Halo: Reachin virallista julkaisupäivää ei vielä tiedetä, mutta sillä välin voit lukea vuonna 2010 V2.fi:n Tero Huomon kirjoittaman arvostelun samaisesta pelistä. 4,5/5 (Xbox 360).

Halo: Reach on ilmestyessään osa Halo: The Master Chief Collection -pakettia, joka saapuu kokonaisuudessaan myös PC:lle. Sarjan osat julkaistaan tietokoneelle yksitellen aikajärjestyksessä, jonka takia Halo: Reach on vuorossa ensimmäisenä. Osa lisätään myöhemmin myös Xbox Onella pelattavaan The Master Chief Collection -pakettiin.V2.fi | Miia Lyyra
< John Romeron DOOMiin... Omistatko Minecraft:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova