Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Night Call (PC)

06.06.2019 klo 21.00 | Luettu: 596 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Tällä kertaa toimituksen laatikkoon kilahti Monkey Moonin ja Black Muffinin tekemä noire-tyylinen peli Night Call. Pelin suunniteltu julkaisupäivä on vasta myöhemmin tänä kesänä, mutta nyt nähty versio oli lyhyt kokeilu, jossa saatiin pientä maistiaista siitä mitä on luvassa.

Night Call vie pelaajansa suoraan Pariisin kaduille, jossa vaanii vaarallinen sarjamurhaaja. Paikallinen poliisi on joutunut umpikujaan asian selvittämisessä, joten poliisille pakotetaan tiedonantajaksi kukas muukaan kuin tuoreimman uhrin viimeisenä hengissä nähnyt taksikuski.Pienessä testipätkässä päästiin jututtamaan ainoastaan kahta asiakasta ennen ajovuoron loppumista. Tämän jälkeen kuski palasi kotia selailemaan kotona olevia tutkintakansioita sekä seinälle ripustettua kaaviota. Mutta jo pian tämän jälkeen ruutuun lävähtivät kiitostekstit, joissa kiitettiin Night Callin testaamisesta. Pelin mekanismi on kuitenkin mielenkiintoinen, sillä se toimii vuorokausirytmissä. Taksin ajaminen tapahtuu öisin, jolloin myös jututetaan kyydissä olevia asiakkaita, joilta on tarkoituksena nyhtää pieniä tiedonjyväsiä sarjamurhaajasta. Liian tunkeileva ei kuitenkaan kannata olla, sillä asiakas voi tällöin ruveta epäilemään mitä on menossa ja jättää matkan maksamatta. Ilman rahaa taas on turha pitää yllä taksifirmaa, sillä ajelun ohessa tulee huolehtia myös esimerkiksi bensan riittävyydestä autossa.

Kaikesta huolimatta 21 minuuttia kestänyt kokemus oli suhteellisen positiivinen, vaikkakin melkoisen kevyt pintaraapaisu. Eniten Night Callissa miellytti mustavalkoinen teema sekä vaikuttavan synkkä tunnelma. Pienenä miinuksena todettakoon optimointi, joka vaatii korjaamista melko rankalla kädellä. Peli nimittäin imaisi kaikki tehot näytönohjaimesta ja nosti lämmöt korkeisiin lukemiin.

PC-tiedot: Nvidia GTX 1080 Ti, 11 GB, Intel Core i7-7700K CPU, 16 GB DDR4 RAM
V2.fi | Miia Lyyra
< Tunnin päästä kuulla... Stadia Connect -lähe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova