Tuorein sisältö

E3: Tältä näyttää tuleva Star Wars Jedi: Fallen Order

08.06.2019 klo 19.13 | Luettu: 2686 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA esitteli vihdoinkin pelikuvaa tulevasta uudesta Tähtien Sota -pelistä nimeltään Star Wars Jedi: Fallen Order.

Pelin kehityksestä vastaa Apex Legends ja Titanfall -peleistä tuttu Respawn Entertainment. EA esitteli vajaat viisitoista minuuttia pelikuvaa pelin alpha-versiosta. Esitetyssä videossa nähtiin, kuinka pelaajahahmo padawan Cal Kestis soluttautui wookieden kotiplaneetta Kashyykilla sijaitsevalle imperiumin jalostamolle.

Pelissä nähtiin myös Star Wars -elokuvista tuttuja hahmoja kuten Forest Whitakerin näyttelemä Saw Gerrera, joka avusti pelaajahahmoa. Koska nähty kohta peliä sijoittui noin kolme tuntia pelin alun jälkeen, niin pelaajalla oli käytössään jo kohtuullisen laaja valikoima tuttuja jedivoimia. Mukana oli myös erikoisempia voimakykyjä kuten ajanhidastaminen ja ylipäätänsä vastustajien heitteleminen toisiaan päin voiman avulla vaikutti hauskalta.

Lyhyen pätkän perusteella peli vaikutti lupaavan oloiselta ja toi positiivisessa mielessä mieleen vanhemman Jedi Knight -pelisarjan sekä uudemmat Force Unleashed -pelit. Toivottavasti peli ei kuitenkaan ole aivan niin lineaarinen, kuin miltä nähty pelivideo vaikutti.

Star Wars Jedi: Fallen Order julkaistaan tämän vuoden marraskuun 15. päivä Xbox One-, Playstation 4- ja PC-alustoille. Jos alkoi jo voimahammasta kolottaa, niin katsasta EA:n pelitapahtumassa nähty pelin pätkä alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Katso täältä EA:n E3... E3: Tätä kaikkea on ... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

08.06.2019 klo 21.27

Kinect-pelinä voisi olla ihan hyvä, mutta nyt näyttää vähän tylsältä. Sinä olet ohjain!
lainaa
Archer__

09.06.2019 klo 10.11 1 tykkää tästä

Miksi toi päähahmopojan ulkonäkö on otettu täysin siitä teinisarjasta Riverdale?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova