Tuorein sisältö

E3: Tätä kaikkea on luvassa Apex Legendsin 2. kaudella

08.06.2019 klo 20.39 | Luettu: 2316 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRespawn Entertainmentin kehittämä verkkomoninpeli Apex Legends on ollut valtava hitti ja sen toinen kausi alkaa aivan piakkoin.

Seuraava kausi tuo mukanaan muun muassa uuden aseen, joka on plasmalla toimiva konekivääri. Aseen luvataan tuhoavan jopa ovia, mutta se onkin saatavilla vain pelin aikana satunnaisesti tippuvista huoltolaatikoista. Toinen lisäys on uusi Ranked Play -tila, jossa pelaajat voivat puurtaa kuuden eri tason läpi ja jonka perusteella pelaaja palkitaan kauden loputtua.

Isoin lisäys uudella kaudella on tietenkin peliin lisättävä kymmenes pelattava hahmo nimeltään Wattson. Uuden hahmon tarkoituksena on uudistaa Apexin metapeliä ja Wattson kykeneekin rakentamaan peliin alueita rajaavia suoja-aitoja sekä linnakkeen suojaamaan omaa joukkuetta. Wattson tulee olemaan myös tarinallisesti Apexin maailmassa oleellinen hahmo, sillä hän on peliareenan luojan tytär.

Apex Legendsin 2. kausi nimeltään Battle Charge alkaa 2. päivä heinäkuuta. Uudella kaudella peliin lisättävän Wattson-hahmon taustoista kertova animaatiotraileri löytyy alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< E3: Tältä näyttää tu... E3: Mitä kaikkea EA ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova