Tuorein sisältö

E3: Etkö jaksanut valvoa viime yönä? Ei hätää, kokosimme kätevän listan Square Enixin tilaisuudesta - mukana paljon Final Fantasya

11.06.2019 klo 12.10 | Luettu: 2305 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Viime yönä klo 04:00 Suomen aikaa alkanut Square Enixin tilaisuus esitteli muutamia pelejä, joiden joukossa oli myös aikaisemmin uutisoitu Outriders sekä Marvel's Avengers.

Alla kätevä lista kaikista Square Enixin julkaisuista lyhyiden infojen kera.

Final Fantasy VII Remake

Jo eilen uutisoimamme Final Fantasy VII Remake sai runsaasti uutta tietoa sekä yhden uuden trailerin. Peliä esiteltiin Square Enixin tilaisuudessa ensimmäisen 25 minuutin aikana, joten tarkemmat infot kannattaa katsoa suoraan lähetyksen taltioinnista.

Final Fantasy VII Remake julkaistaan PlayStation 4:lle 3.3.2020.



Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition ilmestyy tulevan talven aikana PlayStation 4:lle, Nintendo Switchille, iOSille ja Androidille.



Final Fantasy XIV: Shadowbrigers

Final Fantasy XIV Onlinen seuraava lisäsisältöpaketti Shadowbringers ilmestyy heinäkuun 2. päivä.



Final Fantasy VIII Remastered

Final Fantasy VIII Remastered julkaistaan vielä tämän vuoden aikana PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Nintendo Switchille.



The Last Remnant Remastered

Alun perin vuonna 2008 julkaistu The Last Remnant on nyt remasteroitu ja peli on saatavilla nyt ostettavissa Nintendo Switchille ja PlayStation 4:lle.



Dying Light 2

Keväällä 2020 julkaistava Dying Light 2 sai uuden trailerin.



Romancing SaGa 3 & SaGa Scarlet Grace Ambitions

Romancing SaGa 3 & SaGa Scarlet Grace Ambitions kumpikin nähdään myös täällä lännessä. Romancing SaGa 3 julkaistaan PlayStation 4:lle, PS Vitalle, Nintendo Switchille, PC:lle, Xbox Onelle, iOSille ja Androidille. Scarlet Grace taas nähdään Nintendo Switchillä, PlayStation 4:llä, PC:llä, iOSilla ja Androidilla.



Dragon Quest Builders 2

Aikaisemmin vain Japanissa Nintendo Switchille julkaistu Dragon Quest Builders 2 saapuu meillä päin PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille 12. heinäkuuta.



Square Enix Live E3 2019 -taltiointi







V2.fi | Miia Lyyra
< E3: Square Enixin sc... E3: Shenmue III sai ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova