Tuorein sisältö

E3-trailereita: Microsoft panostaa todenteolla Xbox Game Pass -palveluun, joka saa valtavan määrän uusia pelejä tänä vuonna - tässä loput Xbox-tilaisuuden trailerit

13.06.2021 klo 23.45 | Luettu: 2289 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Microsoftin ja Bethesdan yhteinen lehdistötilaisuus oli ehdottomasti tämän vuoden E3-tapahtuman tähän mennessä tapahtumarikkain esitys. E3-tilaisuus oli lähes tauotonta uusien pelien ja tulevien laajennusten tykitystä, josta erityisesti jäi mieleen Microsoftin valtava panostus Xbox Game Pass -palveluun.

Microsoftin Phil Spencer kertoi, että tapahtumassa esitellyistä 30 pelistä 27 kappaletta tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -palvelussa heti julkaisupäivänä. Monet isoimmista tapahtumassa julkistetuista peleistä löytyvätkin aiemmista V2.fi:n uutisista mutta alta löytyvät kaikki loput.

Yakuza: Like a Dragon

Segan erinomaisen Yakuza-pelisarjan aiemmat osat ovat olleet jo saatavilla osana Xbox Game Pass -palvelua mutta Microsoft julkisti, että tästä päivästä lähtien sarjan uusin peli Yakuza: Like a Dragon saapuu tänään myös palveluun.

Pelisarjaa isolla kädellä uudistanut ja eräänlaisena uutena aloituksena toiminut osa sai ilmestyessään varsin positiivisen vastaanoton (V2.fi:n arviossa 4,5/5), joten se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen jopa uusille pelaajille.



Hades

Kehuttu ja useita palkintojakin rohmunnut Hades saapuu Xbox- ja PlayStation -konsoleille elokuun 13. päivä. Se saapuu myös ilmestymispäivänään osaksi Xbox Game Pass -palvelua.



Back 4 Blood

Left 4 Dead -pelien tekijöiden uusi saman henkinen Back 4 Blood -peli ilmestyy lokakuun 12. päivä ja saapuu myös julkaisupäivänä Xbox Game Pass -palveluun.



Among Us

Suosittu sosiaalinen päättelypeli Among Us saapuu myös Xbox-konsoleille pian ja on myös saamassa päivityksen 15-pelaan pelitilasta. Aivan kuten monet muutkin pelit myös Among Us saapuu ilmestyessään Xbox Game Pass -palveluun.



Age of Empire IV

Odotettu tosiaikastrategia Age of Empires IV sai pelikuvaa esitelleen trailerin. Peli ilmestyy PC:llä lokakuun 28. päivä ja on heti julkaisupäivänä saatavilla osana Xbox Game Pass for PC -palvelua.



Microsoft Flight Simulator

Microsoftin viime vuonna paluun tehnyt lentosimulaattorisarja saapuu myös Xbox-konsoleille ja saa syksyllä ilmaisen Top Gun: Maverick -elokuvaan kytkeytyvän lisäosan.



Fallout 76

Bethesda jatkaa Fallout 76 -pelin päivittämistä ja positiivisen vastaanoton saaneen Wastelanders-lisäosan seuraaja on nimeltään Steel Reign, joka trailerin perusteella nostaa keskiöön pelisarjan tutun voimahaarniskoilla varustetun Brotherhood of Steel -ryhmän.

Tämän lisäksi peliin on ilmestymässä Fallout 76: Expeditions - The Pitt -nimellä kulkeva laajennus, joka vie pelaaja ensi kertaa Appalaakkien ulkopuolelle Pitsburgin-kaupungin raunioille.





The Elder Scroll Online

The Elder Scroll Online -verkkomoninpelistä ilmestyy paranneltu versio Xbox Series X|S -konsoleille heinäkuun 15. päivä.



Grounded - The Shroom & Doom Update

Obsidian Entertainmentin Kulti kutistin kakarat -peli Grounded laajenee kesäkuun 30. päivä uudella ilmaisella The Shroom & Doom -nimisellä päivityksellä.



Far Cry 6

Far Cry 6 -pelistä saatiin uutta pelikuvaa sisältänyt traileri, jossa mukana oli taistelukukko sekä söpö koira.



Diablo II: Resurrected

Blizzardin toimintaroolipeliklassikko Diablo 2 saapuu myös Xbox Series X|S -konsoleille syyskuun 23. päivä kun ehostettu Diablo II: Resurrected julkaistaan.




Xbox Mini Fridge

Viimeisenä mutta ei vähäisempänä Xbox Series X -konsolin synnyttämä meemi muuttuu oikeaksi kun Microsoft ilmoitti julkaisevansa tämän vuoden juhlapyhiksi uutuuskonsolin ulkoasua muistuttavan minijääkaapin.


V2.fi | Mikko Seppänen
< E3-trailerit: Groot ... E3: PC-pelaajille ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova