Tuorein sisältö

GRID palaa radoille viiden vuoden tauon jälkeen, mutta pitää vielä kunniakierroksen

08.07.2019 klo 11.18 | Luettu: 592 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Codemasters julkisti viime toukokuussa, että uusi GRID-sarjan peli on tulossa - samalla se on käytännössä 10. peli kauan sitten alkaneesta TOCA-sarjasta. Peli oli tarkoitus julkaista 13. syyskuuta (Windows, PS4, X1, Stadia) ja sen Wikipedia-sivukin vielä moista kertoo, mutta USGamer uutisoi, että julkaisu on siirretty toukokuun puolelle.

Ultimate Edition -pelistä ostaneet pääsevät pelaamaan 8. lokakuuta, muu 11. lokakuuta. Viivästyksen kerrotaan johtuvan siitä, että Codemasters haluaa "antaa lisää näkyvyyttä pelille, josta olemme todella innoissamme". Edellinen GRID-sarjan peli julkaistiin vuonna 2014.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Ilmaispeli Warframen... Uskomattoman tunnelm... >

Keskustelut (2 viestiä)

QWErtto

09.07.2019 klo 01.32

Jos saavat ajotuntuman kohdalleen niin voisi olla kiinnostava peli. GRIDeistä olen viimeksi pelannut vanhaa Grid 1 ja 2:hta ja niissä oli kyllä ajotuntuma sitä luokkaa ettei niitä edes autopeleiksi voisi kutsua. Wipeout, auto skineillä on ehkä lähempänä.
fbobekx

10.07.2019 klo 06.41

kumma kun autopelin pitas aina toimia ihan samoin tai ainakin sittem vetaa ihan perseilyarcadeksi. peleissa on paljon enemnan vaihtelua kun tamakin saa vetaa saippuakuplafysiikalla. raiskintaan sun muuhunkin sais tul enemman selladia jotka ei yrita toistaa samaa muottia kun kaikki muut

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova