Tuorein sisältö

Ilmaispeli Warframen tulevaisuutta esiteltiin TennoCon 2019 -tapahtumassa runsaan videomateriaalin voimin

07.07.2019 klo 17.00 | Luettu: 707 kertaa | Teksti: Miia LyyraTennoCon 2019 -tapahtuman yhteydessä saatiin runsaasti lisätietoa ilmaispeli Warframen tulevaisuudesta. Informaation lisäksi yleisölle esiteltiin roppakaupalla kuvamateriaalia usean lyhyemmän trailerin kautta sekä hieman pidemmän gameplay-pelikuvan muodossa.

Yli 30 minuuttia pelikuvaa käsitteli tulevaa Empyrean-laajennusta. Videolla avautuvaa maailmaa tutkittiin kolmen pelaajan näkökulmasta. Lisäksi tilaisuudessa näytettiin Dan Trachtenbergin ohjaama elokuvamainen videopätkä Warframesta. Trachtenberg on tuttu muun muassa tulvasta Uncharted-elokuvasta, 10 Cloverfield Lanesta sekä Black Mirror: Playtestistä.

TennoConissa ilmoitettiin myös, että uusimmat päivitykset Nightwave Series 2 ja Wukong Prime ovat saatavilla välittömästi PC:lle, Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Nintendo Switchille. Myös näistä kahdesta saatiin trailerit. Lisäksi julkaistiin maistiaisia Duviri Pradoxista sekä lyhyt traileri jouluna 2019 julkaistavasta The New Warista.

Warframe on Digital Extremesin kehittämä ja julkaisema peli, joka julkaistiin alun perin Windowsille vuonna 2013. Nyt se on saapunut myös Nintendo Switchille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.V2.fi | Miia Lyyra
< Kuukausimaksullista ... GRID palaa radoille ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova