Tuorein sisältö

Barotrauma-koodit arvottu, tässä kooste kisan hauskoista vastauksista

09.07.2019 klo 10.06 | Luettu: 525 kertaa | Teksti: Mikko HeinonenSateisen kesän iloksi Daedalic Entertainment muisti meitä Early Access -koodeilla suomalaiseen Barotrauma-sukellusvene-rogueliteen. Random.orgin luotettava generaattori arpoi viisi voittajaa, jotka ovat saaneet koodit postiinsa.

Lupasin, että kokoan vielä erikseen uutiseen, jos kisaan tulee hauskoja vastauksia. Tulihan niitä taas useita kymmeniä. Politiikka tuntui olevan monella mielessä, sillä purjehtimaan oltiin lähdössä niin Donald Trumpin, Vladimir Putinin, Kim Jong-Unin kuin Sauli Niinistönkin kanssa. Kolmea ensimmäistä kehuttiin mm. erehtymättömyydestä, jälkimmäistä taas kyvystä kiivetä puuhun tarvittaessa. Eräs vastaaja täydentäisi tätä settiä vielä Hans Välimäellä, jotta ruoka riittäisi, ja ottaisi viihdytysjoukoiksi Sami Hedbergin.

Moni oli katsonut Das Bootin ja valitsisi mukaansa sen miehistön. Suosittu lisä monen miehistöön oli myös MacGyver. Erillisen vastausten joukon muodostivat ne, joiden mielestä suklariin riittää heidän lisäkseen yksi henkilö. Tässä kategoriassa ääniä saivat niinkin erilaiset hahmot kuin Teräsmies (useita mainintoja), edesmennyt Matti Nykänen, Chuck Norris ja Tarja Halonen.

Onnea voittajille, kiitos kaikille hauskoista vastauksista ja kisaillaan taas, kun koodeja postiin tipahtaa. Barotrauma-pelistä voi vilkaista ennakkojutun täältä.

V2.fi | Mikko Heinonen
< Nintendon battle roy... Spoilaa itsellesi en... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova