Tuorein sisältö

Konamin uusi kilpailu antaa indiekehittäjille mahdollisuuden ideoida firman klassikkosarjoihin pohjautuva uusi peli

06.10.2021 klo 19.05 | Luettu: 1651 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Konami on ilmoittanut juhlistavansa Gradiuksen ja legendaarisen Konami-koodin 35-vuotisjuhlaa uudella japanilaisille indiekehittäjille suunnatulla kilpailulla, jossa näitä pyydetään ideoimaan uusi peli yhteen pelifirman vanhoista räiskintä ja toimintapelisarjoista, kuten Gradious, Twinbee, Star Soldier tai Goemon.

Kilpailun pääpalkintona on 2 miljoonaa jeniä (noin 15 500 euroa) ja jos peli on kaupallistettavissa lupaa Konami lisäksi rahoittaa sen kehitystä jopa 30 miljoonalla jenillä (noin 220 000 eurolla) sekä tarjota apua kehityksessä, markkinoinnissa ja lokalisoinnissa. Tämän lisäksi kilpailussa palkitaan 5 muuta peliä erinomaisesta suorituksesta 573 000 jenin summalla (noin 4500 euroa).

Osallistuminen kilpailuun päättyy tammikuun 6. päivä 2022 mutta ikävä kyllä kilpailuun osallistuminen on rajattu vain Japanissa asuville henkilöille. Kisan voittaja tullaan julkistamaan ensi vuoden syyskuussa järjestettävässä Shueisha Game Creators CAMP -tapahtumassa.

Tämän kilpailun ja viime viikolla huhuttujen uusien Metal Gear Solid, Castlevania ja Silent Hill -pelien perusteella vaikuttaakin tosiaan siltä, että Konami onkin oikeasti palaamassa takaisin videopelikehityksen puolelle mutta nähtäväksi jää, kuinka hyvin pelifirma onnistuu kuntouttamaan viime vuosina kärsinyttä mainettaan.



Lähde: IGN

V2.fi | Mikko Seppänen
< Valtava tietomurto T... Ostosten teko PlaySt... >

Keskustelut (1 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

07.10.2021 klo 12.07

Tässä hommassa on kuitenkin Konamin tuntien joku koira haudattuna.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova