Tuorein sisältö

Amazon työstää Lord of the Rings -tv-sarjan lisäksi myös ilmaisen MMO-pelin

15.07.2019 klo 18.00 | Luettu: 3364 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Nerdist kertoo, että Amazon aikoo tehdä jättikalliilla Lord of the Rings -oikeuksillaan muutakin kuin tv-sarjan. Tekeillä on nimittäin PC:lle julkaistava MMO ja tietojen mukaan sen pelaaminen ei maksa mitään - ainakaan aloittaminen.

Amazon Games työstää LOTR-MMO:ta yhdessä Leyou Technologiesin (tai sen alaosasto Athlon Gamesin) kanssa ja mukana on pelintekijöitä, joilla on kokemusta monista MMO-peleistä kautta aikain. LOTR-peli ei kuitenkaan liity esi-osa-tv-sarjaan muuta kuin aihepiirinsä puolesta. Julkaisuajankohtaa ei ole vielä kerrottu.

Athlon Gamesin sivuilla olevan kuvan (yllä) perusteella pelin nimi saattaa olla "Middle-Earth".




V2.fi | Manu Pärssinen
< Gears 5 tumppaa tupa... Kickstarter pisti ku... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Kepulikeke

15.07.2019 klo 23.06 1 tykkää tästä

Tuo itsekin jo 10 vuotta pelaamani Lord of the Rings Online alkaakin olla jo vähän iäkäs tekele.. mutta jotenkin en vielä kovinkaan optimistinen ole tämän uuden tulokkaan mahdollisuuksille tulla manttelinperijäksi.. :)
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.07.2019 klo 06.16

Ennustan LOTR-MMO:n eliniäksi noin vuoden ja kolme kuukautta, sen jälkeen Amazon ilmoittaa että palvelimet tullaan sulkemaan puolen vuoden kuluttua.
lainaa
bgksjhog

16.07.2019 klo 08.38

on amazonilla enemman jarkee. uutena rahatulokkaana eivat voi vetaa johtoa vuoden parin sisalla. vaikka pelaajia olisi 1 niin prmielessa parempi pitaa ainakim muutaman vuoden kaynnissa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova