Tuorein sisältö

Kehuttu Tetris Effect saapuu ensi viikolla PC:lle

16.07.2019 klo 23.59 | Luettu: 1329 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenV2.fi:n arvostelussakin maasta taivaisiin hehkutettu Tetris Effect -peli jättää Playstation 4 -konsolin yksinoikeuden taakseen ja tulee myös PC-pelaajien saataville. Tällä kertaa tosin Epic Games Storen yksinoikeuspelinä.

Koska Tetris Effect oli suunniteltu myös VR-laseja ajatellen, tulee myös PC-versiossa olemaan tuki sekä Oculus Rift että HTC Vive VR-järjestelmille. Lisäksi PC-versiossa tulee olemaan myös muita lisävaihtoehtoja, mukana tulee olemaan tuki 4K-resoluutioille, extra-leveille näytöille sekä paljon muuta.

Jos pelin ennakkotilaa tai hankkii kahden viikon sisällä sen julkaisusta, saa hinnasta 20% pois, näyte soundtracking sekä lajitelman taustakuvia. Pelin PC-julkaisutrailerin löytyy alapuolelta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< 26. kertaa järjestet... Uplay+ -palvelu sisä... >

Keskustelut (1 viestiä)

Juho

17.07.2019 klo 09.00

Ainakin PS4:llä 40euroa tuosta pelistä on aivan sikamainen ylihinta. Paras Tetris mitä olen pelannut toki, mutta ei todellakaan neljänkympin arvoinen... max kymppi on oikea hinta tuosta pelistä ja vitosella jos irtoaa niin voi jopa suositella.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova