Tuorein sisältö

Epic Games Storen ilmaispelit tarjoavat tällä viikolla kaksinkertaisen annoksen kehuttuja roolipelejä

11.12.2020 klo 22.00 | Luettu: 1964 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tämän viikon annos Epic Games Storen ilmaispelejä tarjoaa pelattavaa kymmeniksi tunneiksi, sillä nyt jaossa on pelinkehittäjä Obsidian Entertainmentin kaksi kehuttua roolipeliä: Pillars of Eternity ja Tyranny.

Legendaaristen Baldur's Gate-, Icewind Dale- ja Planescape: Torment -tietokoneroolipelien henkisenä jatko-osana syntynyt Pillars of Eternity keräsi alkurahoituksensa menestyneestä Kickstarter-kampanjasta ja toisin kuin monet muut joukkorahoitusprojektit, onnistui pitkälti täyttämään fanien odotukset sekä keräsi paljon positiivisia arvioita (V2.fi:n arvostelussa 4,5/5).

Jos tämä moderni roolipeliklassikko ei vielä omista kokoelmista löydy, niin sen voi käydä joulukuun 17. päivään saakka nappaamassa itselleen Definite Edition -versiona ilmaiseksi pelin Epic Games Store -sivulta.

Sitten kun Pillars of Eternity on pelattu läpi, niin voikin siirtyä Obsidian Entertainmentin toisen roolipelin Tyrannyn pariin. Pelin lähtökohta on vaihteeksi hieman erilainen perinteisiin fantasiamaailmoihin verrattuna, sillä tällä kertaa pelaaja pääsee ohjastamaan maailman valloittaneen ison pahiksen kätyreitä.

Tyranny on tarjolla kaikki DLC-lisäosat sisältävänä Gold Edition -versiona ja peli on Pillarsin tapaan saatavilla joulukuun 17. päivään saakka ilmaiseksi sen Epic Games Store -sivulla.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Sehän eskaloitui nop... Ensi vuonna ilmestyv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova