Tuorein sisältö

Xbox Game Pass saa vielä kuusi peliä lisää heinäkuussa - mukana muun muassa Metal Gear Solid V ja Killer Instinct

17.07.2019 klo 20.00 | Luettu: 3189 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft ilmoitti, että sen kuukausimaksullisen Xbox Game Pass -palvelun pelivalikoima laajenee vielä kuudella uudella pelillä heinäkuun loppuun mennessä. Näihin kuuden pelin joukossa on Hideo Kojiman
todennäköisesti viimeiseksi Konami-peliksi jäänyt Metal Gear Solid V: The Phantom Pain sekä kaikki pelin hahmot sisältävä Killer Instinct: Definitive Edition.

Nämä kuusi peliä tulevat siis vielä aiemmin ilmoitettujen kahdeksan pelin lisäksi, joiden joukkoon kuului esimerkiksi moderni klassikko Undertale sekä hauska zombiemättö Dead Rising 4.

Tuttuun tapaan osa peleistä on saatavilla sekä Xbox Onelle että PC:lle, mutta jotkut ovat saatavilla vain toiselle alustalle.

Xbox Game Pass on kuukausimaksullinen palvelu, joka on saatavilla Xbox Onelle ja PC:lle. Tilausvaihtoehtoja on yhteensä kolme erilaista: Xbox Game Pass for Console, Xbox Game Pass for PC ja Xbox Game Pass Ultimate. Luettelon kaikista palvelussa saatavilla olevista peleistä löydät täältä.

Heinäkuun 17. päivä

Night Call (PC)

Heinäkuun 18. päivä

The Banner Saga 3 (Xbox One ja PC)
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Xbox One)


Heinäkuun 25. päivä

For The King (PC)
Killer Instinct: Definitive Edition (Xbox One ja PC)
Resident Evil 4 (Xbox One)

Lähde: Xbox

V2.fi | Mikko Seppänen
< Positiivisen halpoja... Vain voitolla on mer... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova