Tuorein sisältö

Sotakarhut valmiiksi! Total War: Warhammer 3 ilmestyy ensi helmikuussa ja saapuu heti julkaisupäivänä Xbox Game Pass -palveluun

06.11.2021 klo 11.00 | Luettu: 1747 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Creative Assembly on ilmoittanut Total War: Warhammer III -pelin ilmestyvän alkuperäisistä suunnitelmista poiketen vasta ensi vuoden helmikuun 17. päivä mutta positiivisena puolena, peli on heti julkaisupäivänä saatavana osana Xbox Game Pass for PC -palvelua.

Games Workshopin suosittuun Warhammer Fantasy Battle -miniatyyripeliin perustuvan strategiapelinsarjan kolmatta osaa on mainostettu trilogian päätöksenä, joka lupaa maailman kohtalosta päättävän loppuhuipentuman pelisarjalle.

Pelisarjan edelliset osat ovat saaneet kehuja (V2.fi:n arviossa Total War: Warhamme 2 sai arvosanan 4,5) ja pelisarjan viimeisin osa lupaa korjata edellisosan puutteita tarjoamalla entistä monipuolisemman kattauksen sankareita, rotuja, taikavoimia sekä kuusi pelattavaa ryhmittymää, kuten venäläisestä kulttuurista ammentavan karhuyksiköillä varustetun Kislevin.

Total War: Warhammer III ilmestyy siis helmikuun 17. päivä PC:lle ja sen voi hankkia itselleen Steamista, Epic Games Storesta, julkaisijan omasta verkkokaupasta, Microsoft Storesta tai osana Xbox Game Pass for PC -palvelua. Pelinkehittäjä lupaa saapuvan myös hieman myöhemmin Mac- ja Linux-alustoille.



Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tuhansia turkkilaisi... Zetorit käyntiin ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova