Tuorein sisältö

Darksiders saa hulppean lautapeliversion

02.08.2019 klo 20.00 | Luettu: 767 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenDarksiders-pelisarja liittyy Bioshockin, Dark Soulsin ja Falloutin joukkoon saamalla hienon lautapeliversion.

Darksiders: The Forbidden Land -nimellä kulkeva lautapeli on maksimissaan viidelle pelaajalle tarkoitettu tarinallinen peli, jossa pelaajat pääsevät ensimmäistä kertaa pelaamaan kaikille neljällä ilmestyskirjan ratsastajalla. Viidennen pelaajat tehtävänä on taas toimia vastustajia ohjaavana pelinjohtajana, mutta peliä on myös mahdollista pelata ilman pelinjohtajaa pelkkien sääntöjen hoitaessa vastustajien toimintaa.

Ennakkotietojen perusteella luvassa on todella näyttävä peli, mukana tulee 61 esimaalattua figuuria, yli 400 korttia sekä modulaarinen pelilauta.

Aivan vielä ei kannata lähteä lähimpään lautapeliliikkeeseen ennakkotilaamaan peliä, sillä tällä hetkellä Darksiders-lautapeli on saatavilla vain osana yläviistosta kuvatun Darksiders: Genesis -spin-off-pelin Nephilim Edition -keräilyversiota. Kyseisen keräilyversion mukana tulee myös figuuri, taidekirja sekä tarroja mutta hintalappu on myös sen mukainen, sillä hintaa Nephilim Editionilla on 379,99 euroa.

Darksiders: Genesis julkaistaan tämän vuoden aikana Xbox One-, Playstation 4-, Switch- ja PC-alustoille. Nephilim Edition -keräilyversion mukana tuleva Darksiders: The Forbidden Land -lautapeli taas toiminee kaikilla tarpeeksi tasaisilla alustoilla. Keräilyversion trailerin voi katsoa alta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Rautakarhu ja Moze o... Forniten uusi kausi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova