Tuorein sisältö

Fortniten uudet B.R.U.T.E.-robotit suututtivat ammattilaispelaajat - jopa esports-organisaatiot vaativat robottien poistamista

11.08.2019 klo 11.00 | Luettu: 5136 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Battle royale -peli Fortniteen lisätyt B.R.U.T.E.-robotit eivät ole miellyttäneet kaikkia pelaajia, sillä nyt osa pelaajista on suuttunut niiden lisäämisestä Fortniteen. Kysessä on melko kestävä ja ylivoimainen sekä mittavalla asearsenaalilla varustettu tukiranka. Joidenkin pelaajien mielestä robottien lisääminen muuttaa liikaa koko peliä.

Esimerkiksi Redditiin lisätty video näyttää, millaista tuhoa robotilla saa aikaiseksi. Toisella pätkällä nähdään bugi, jonka ansiosta laitteella on päässyt liikkumaan hurjaa vauhtia pitkin aluetta.

Season X is FINE ITS GREAT from r/FortNiteBREasy super speed method with the Mech. Different method than Tom/Myth from r/FortniteCompetitiveVaikka Epic lotkautti korvaansa aiemmin annetuille palautteille ja muuttikin robottien toimintaa hiukan, ei muutos miellyttänyt pelaajia. Esimerkiksi Twitterissä robottien poistamista toivoo tavallisten käyttäjien lisäksi myös moni ammattipelaaja ja esports-organisaatio. Suoranaiseen huutokuoroon ovat yhtyneet muun muassa Team Liquid, Faze Clan, Turner ”Tfue” Tenney sekä Fortniten MM-kisojen solo-turnauksen voittanut Kyle ”Bugha” Giersdorf.

Kommentteja B.R.U.T.E.-tukirangoista voit katsoa alta. Lisää mielipiteitä aiheesta voit selata esimerkiksi Twitteristä hakusanalla #removethemech.

Lähde: Eurogamer, Eurogamer (2), Polygon, Dexerto

V2.fi | Miia Lyyra
< Red Dead Redemption ... Kickstarterissa halu... >

Keskustelut (5 viestiä)

gwnovih

11.08.2019 klo 11.48 1 tykkää tästä

tan arvasi esportsin alkaessa. pelaaminen ammattimaistuu jolloin mitaan luovaa ei saa enaa olla vaan neliolaatikko jossa ammutaan yhella aseella tai jotain sentapaista
lainaa
Noniin

11.08.2019 klo 13.53

Eikö tästäkin voisi vaan laittaa servut joissa on robot mukana ja servut joissa ei ole?
Turha pilata kasuaali hauskanpito koska ammattilaiset ei tykkää.
lainaa
miialyyra

Moderaattori

Rekisteröitynyt 15.05.2017

11.08.2019 klo 13.57

Noniin kirjoitti:
Eikö tästäkin voisi vaan laittaa servut joissa on robot mukana ja servut joissa ei ole?
Turha pilata kasuaali hauskanpito koska ammattilaiset ei tykkää.


Helpointa taitais olla, että laitettais ihan oma pelimuoto tälle. Aiemmin samaa narinaa tuli muun muassa zombeista. Mutta Epic ei taida tahtoa tehdä muutosta asian suhteen.
lainaa
vierailija

12.08.2019 klo 11.49

Sepä se onkin, kun "ammattilaisuus" perustuu tällä alalla lähinnä lihasmuistiin kun samaa asiaa toistetaan samalla tavalla loputtomasti. Heti kun tulee mukaan jotain uutta ja improvisointia vaativaa, alkaa "ammattilaisilta" pohja murentua.
lainaa
HouseLiaoContract457

12.08.2019 klo 12.06

Ja jonnet vois mennä pelaamaan kunnon peliä MWOta ja alkaa ulista sitten kun Novacat ottaa turpiin ja kovaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova