Tuorein sisältö

Tällä viikolla Epic tarjoilee ilmaiseksi Banjo-Kazooien henkisen jatko-osan ja scifististä roguelike räiskintää

19.08.2021 klo 20.00 | Luettu: 1308 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Store jatkaa tuttuun tapaan käyttäjien houkuttelemista uusilla ilmaispeleillä ja tällä viikolla tarjolla onkin Yooka-Laylee-tasoloikka sekä Void Bastard -roguelikeräiskintä.

Yooka-Laylee on pääasiassa positiivisen vastaanoton saanut V2.fi:n arviossa 3/5) henkinen jatko-osa Raren legendaarisille Banjo-Kazooie-tasoloikkapeleille, joka on varsin loogista, sillä pelinkehittäjä Playtonic Games pääasiassa entisistä Raren työntekijöistä.

Alkujaan Kickstarter-kampanjan avustuksella rahoitetun pelin voi nyt napata itselleen ihan ilmaiseksi Epic Games Storesta elokuun 26. päivää saakka.

Viikon toinen ilmaispeli Void Bastards tarjoileekin hieman eri inspiraatiolähteistä ammentavaa scifististä roguelike-tyyppistä räiskintää. Pelin sarjakuvamainen cel-shading-grafiikkaa käyttävä visuaalinen tyyli tuo mieleen XIII-räiskinnän ja muuten peli taas on ammentanut inspiraatiota sellaisista klassikoista, kuin System Shock 2 ja Bioshock.

Myös Void Bastard on saatavilla elokuun 26. päivään saakka ja sen voi napata itselleen siihen mennessä pelin Epic Games Store -sivulta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Super Monkey Ball Ba... Tältä näyttää tuleva... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova