Tuorein sisältö

Kaksi legendaarista Disney-tasoloikkaa saa uuden kokoelman syksyllä

28.08.2019 klo 21.00 | Luettu: 3033 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSamannimisiin Disney-animaatioihin perustuvat rakastetut 16-bittiset tasoloikat Aladdin ja Lion King julkaistaan syksyllä yhdessä uudessa Disney Classic Games - Aladdin And The Lion King -kokoelmassa.

Retropelikokoelmille tuttuun tapaan pelejä pääsee pelaamaan täydellä 1080p-resoluutiolla ja haluamillaan antialiasointi-asetuksilla. Kokoelmassa on mukana myös museotila, joka esittelee pelien konseptikuvia ja muuta pelin tekovaiheeseen liittyviä seikkoja. Mukana on myös ensi kertaa Aladdin-pelin messudemo pelattavana.

Kokoelman ehdottomasti paras puoli on se, mukana on pelien sekä Sega Megadrive- että Super Nintendo -versiot ja jopa peleistä tehdyt Gameboy-versiotkin.Pelien PC-versiot olivat muutaman vuoden myynnissä digitaalisina versioina GOG-pelikaupassa, mutta ne vedettiin pois sieltä tämän vuoden puolella ja tämä uusi kokoelma on ilmiselvästi syy siihen. Tässä julkaisussa tosin ei PC-versioita tulla näkemään.

Disney Classic Games - Aladdin And The Lion King julkaistaan syksyn aikana Playstation 4-, Xbox One-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille. Kokoelman julkistustrailerin voi katsoa alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Australiassa pidätet... Blizzard haastaa Glo... >

Keskustelut (1 viestiä)

Soduq32

Rekisteröitynyt 22.08.2019

29.08.2019 klo 18.45

Ai hitsi! Peli jonka olin tyystin unohtanut. Leijonan kuningas. Tuli vietettyä paljon aikaa telkkarin ruudun äärellä sitä pelatessa.

Mitä tuo muuten tarkoittaa? ''Tässä julkaisussa tosin ei PC-versiota tulla näkemään.''
Silti julkaistaan syksyllä kaikille alustoille, eli PC:llekin. :L
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova