Tuorein sisältö

Bungie kertoi lisää yksityiskohtia Destiny 2:n tulevaisuudensuunnitelmista

31.08.2019 klo 11.00 | Luettu: 1718 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Bungien ohjaaja Luke Smith on valottanut Destiny 2 -pelin tulevaisuudensuunnitelmia uudessa pelistudion nettisivuilla julkaistussa päivityksessä.

Lokakuun alussa Bungie julkaisee pelistä uuden ilmaiseksi pelattavan Destiny 2: New Light -nimellä kulkevan version ja samalla myös pelin uusimman isomman laajennuksen Shadowkeepin. Syksyn aikana Bungien myös lupaa päivittää pelimekaniikkoja tarjotakseen pelaajille uusia tapoja pelata peliä sekä yksilöidä pelihahmojen ulkoasua. Myös pelin vaikeustason luvataan kokevan evoluution ja ensimmäisenä muutokset tulevat pelin Nightfall Strike -tehtäviin. Lisäksi peliin tulee kaivattu Cross Save -ominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat pelata samoilla hahmoilla, vaikka vaihtaisivatkin alustaa.

Bungien tulee myös tekemään isoja muutoksia pelin vaihtuviin kausiin. Niiden luvataan ensinnäkin tekevän enemmän isoja näkyviä muutoksia peliin, jotka kuljettavat pelin tarinaa eteenpäin mutta merkittävin muutoksista vaikuttaisi kuitenkin peliin tuleva uusi kausikohtainen kokemustasojärjestelmä.Destiny 2:n tuleva järjestelmä muistuttaa suoraan Fortnite- ja PUBG-pelien vastaavia, mukaan lukien jaon ilmaiseksi saataviin kokemustasopalkintoihin ja maksulliseen Season Pass -kausikortin takana olevaan sisältöön.

Smith kuitenkin esimerkiksi lupaa, että myös peliä satunnaisemmin pelaavilla on mahdollisuus saada oleellisia esineitä ja esimerkiksi legendaariset haarniskasetit on mahdollista saada kokonaan ensimmäisen 25 tason aikana. Kuitenkin suunnitelmissa on myös joka kauden loppupuolella antaa pelaajille mahdollisuus ostaa suoraan kokemusjärjestelmän tasoja niiden pelaamisella avaamisen sijaan.

Lisäksi Smith kertoo, että Bungie tulee seuraamaan tarkkaan uuden järjestelmän vaatimaa pelaamisen määrää ja toteaa heillä olevan vapaat kädet tarvittaessa säätää sitä haluamaansa suuntaan. Nähtäväksi jää onnistuuko uusi muutos tyydyttämään pelin vanhoja faneja ja uuden ilmaisversion myötä myös houkuttelemaan uusia.

Destiny 2: New Light ja Shadowkeep-lisäosa julkaistaan 1. päivä lokakuuta Xbox One-, Playstation 4- ja PC-alustoille. Pelistä julkaistaan myös versio myöhemmin Google Stadialle. Luke Smithin koko päivityksen kaikkine yksityiskohtineen voi lukea Bungien nettisivuilta.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Suomalainen ENCE var... Shovel Knight saa uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova