Tuorein sisältö

Bungie jätti Activisionin, otti Destinyn mukaansa

11.01.2019 klo 10.00 | Luettu: 2883 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mm. Kotaku kertoo, että Bungie-pelistudio on jättänyt kahdeksan vuoden jälkeen pelijulkaisija Activisionin. Kotakun tietojen mukaan samppanjapullot poksuivat ja hurraahuudot kaikuivat, kun asiasta tiedotettiin Bungien työntekijöille.

Bungien ja Activisionin yhteistyö ei ole ollut ruusuista, vaikka Destiny-pelit ovatkin olleet kohtuullisen menestyneitä. Bungie säilyttää oikeudet peliin ja tulee julkaisemaan sitä itse jatkossa. "Jatkamme (lisäsisältöjen) tuomista peliin tehdyn suunnitelman mukaisesti ja aiomme julkaista lisää kausittaisia elämyksiä tulevina kuukausina", kerrotaan Bungien blogissa.

Bungie on myös saanut NetEaselta 100 miljoonan sijoituksen aivan uuteen peliprojektiin, joka on jo työn alla.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Final Fantasyn uusio... Metroid Prime 4:n ju... >

Keskustelut (1 viestiä)

asfdgggggh

12.01.2019 klo 01.52

Toivottavasti tämän myötä seuraava expansion on sitten halvempi, tai season passin ostaneet saavat sen halvemmalla. Kaikkea sisältöä ei ole tullut vielä, mutta pahoin silti pelkään maksaneeni lähes tyhjästä. Ja uskon, että oli ihan Activisionin idea rahastaa season passilla. Onneksi sentäs hyppäsin mukaan vasta 2-3kk sitten, että ei tarvinnut pulittaa täyden pelin hintaa jokaisesta pienimmästäkin lisäristä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova