Tuorein sisältö

Shovel Knight saa uuden Spelunky-henkisen jatko-osan

31.08.2019 klo 14.00 | Luettu: 911 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenShovel Knight -pelistä tuttu pelinkehittäjä Yacht Club Games ilmoitti tekevänsä uutta osaa pelisarjaan yhdessä Bomb Chicken -pelin kehittäneen Nitrome-pelistudion kanssa. Peli on nimeltään Shovel Knight Dig ja se eroaa aiemmasta pelistä olemalla perinteisen tasoloikan sijaan enemmän Spelunky-tyylinen proseduraalisesti rakennetuista kentistä koostuva roguelike.

Pelin taistelumekaniikka on yhä samankaltaista toimintamätkettä kuin aiemminkin mutta nyt pelaajan täytyy kaivautua syvemmälle joka kenttään avaten uusia alueita. Jokaisella pelikerralla pelaajat voivat hankkia hahmolleen seikkailun loppuun saakka pysyviä päivityksiä ja esineitä.

Shovel Knight Dig on ollut pelistudioilla työn alla jo vuoden ajan mutta vielä tarkempia tietoja julkaisupäivästä tai edes alustoista pelille ei ole. Kuitenkin aiempi Shovel Knight lisäosineen on julkaistu lähes jokaiselle pelialustalle, joten todennäköisesti myös Shovel Knight Dig tullaan näkemään mahdollisimman monella laitteella.Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Bungie kertoi lisää ... Legendaarinen Homewo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova