Tuorein sisältö

Koei Tecmo ilmoitti julkaisevansa suosittuun Fairy Tail -anime- ja mangasarjaan perustuvan roolipelin

05.09.2019 klo 22.00 | Luettu: 488 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKoei Tecmo ilmoitti tänään julkaisevansa ensi vuoden aikana pelinkehittäjä Gust Studiosin tekemän Fairy Tail -roolipelin, joka perustuu saman nimiseen vuonna 2006 alkaneeseen Hiro Mashiman luomaan mangaan. Sarjakuvasta on tehty myös vuonna 2009 alkanut huippusuosittu animesarja, joka jatkuu yhä ja jota on julkaistu jo yli 300 jaksoa.

Tuleva Fairy Tail -peli on kuitenkin ensimmäinen sarjaan pohjautuva pelijulkaisu länsimaissa mutta Koei Tecmo lupaakin sen olevan erinomainen tapa tutustua sarjan tarinaan. Luvassa on fantasiasta tuttuja perusasioita kuten demoneita, pimeitä velhoja, lohikäärmeitä sekä kissoja. Pelaajat pääsevät seikkailemaan Fioren-maassa ja pelaamaan Natsu Dragneelin ja Lucy Heartfilian sekä muiden eksentristen Fairy Tail -taikakillan jäsenten seikkailuja.

Lisätietoa pelistä tullaan paljastamaan ensi viikolla alkavassa Tokyo Game Showssa. Fairy Tail julkaistaan vuoden 2020 aikana Playstation 4-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille ja sen julkistustrailerin voi katsoa alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Kehuttu murhamysteer... Taas treenataan Nint... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova