Tuorein sisältö

Ilmaisia pelejä taas jaossa - tällä kertaa saatavilla hyytävää kauhua ja avaruusstrategiaa

13.09.2019 klo 20.00 | Luettu: 3821 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAvaruuteen sijoittuvien 4X-strategiapelien ystäviä ilahduttanee tieto siitä, että Humble Bundle on antamassa ilmaiseksi kyseisen pelityypin kehutun Endless Space Collection -kokoelman. Kyseisestä kokoelmasta löytyy pelisarjan ensimmäinen peli Endless Space sekä tämän lisäosa Endless Space: Disharmony. Jos siis oman galaktisen herruuden todistaminen muille kiinnostaa, kannattaa napata peli itselleen.

Kosmisen kauhun ystävät taas voivat hemmotella itseään Epic Games Storen tarjoamalla Conarium-kauhupelillä. H.P. Lovecraftin Hulluuden vuorilla -pienoisromaanista inspiraatiota selvästi ammentaneessa Conariumissa pelaaja on Antarktisella sijaitsevalla tutkimusasemalla toimiva tutkija, joka herää kärsien mystisistä unista ja näyistä. Pelaajan tehtäväksi jääkin selvittää mitä tutkimusasemalla on käynyt ja mikä pelaajaa vaivaa. Hyytävästä kauhusta ja Lovecrafimaisista visioista pitäville ehdottomasti tutustumisen arvoinen peli.

Endless Space Collection on saatavilla Humble Bundle -sivustolta syyskuun 15. päivään kello 6.00 saakka tai niin kauan kuin avaimia riittää. Conariumin voi taas napata itselleen Epic Games Storesta syyskuun 19. päivään saakka.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tokiosta tömähtää: t... Parlamentin tutkimus... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova