Tuorein sisältö

T-800 terminoi vastustajansa uudessa Mortal Kombat 11 -trailerissa

01.10.2019 klo 20.10 | Luettu: 2597 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVaikka tiedossa onkin ollut jo jonkin aikaa, että Mortal Kombat 11 -peli tulisi saamaan ladattavana hahmona legendaarisen T-800 Terminator -hahmon osana brändisynergiaa tulevan Terminator: Dark Fate -elokuva kanssa, niin hahmosta ei vielä oltu nähty juurikaan pelikuvaa.

Nyt kuitenkin pelinkehittäjä NetherRealm Studios on julkaissut trailerin jossa vanhemman Arnold Schwarzeneggerin näköinen T800-mallin terminaattori esittelee liikevalikoimaansa pistämällä turpaan muita Mortal Kombat 11 -hahmoja, etenkin omilla kyborgisilla osilla vahvistettua Jaxia. Uuden trailerin voi katsoa tietenkin artikkelin lopusta.

Uusi Terminator T-800 -hahmo tulee pelattavaksi Kombat Pack -kausikortin ostaneille 8. päivä lokakuuta. Samalla Kombat Packin omistajat saavat myös uuden Harley Quinn -teemaisen asun Cassie Cagelle. Muille pelaajille uusi hahmo ja asut tulevat ostettavaksi viikkoa myöhemmin.Mortal Kombat 11 on saatavilla Xbox One-, Playstation 4- ja PC-alustoille. Pelin Xbox One- ja Playstation 4 -versioita on mahdollista kokeilla ilmaiseksi 11.-14. päivä lokakuuta hieman rajoitetuilla pelitiloitta mutta uuden lisähahmot mukaan lukien T800 ovat pelattavissa Towers of Time -pelitilassa.V2.fi | Mikko Seppänen
< E3-lavoilta tuttu pi... Call of Duty: Mobile... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kukkahattutäti

02.10.2019 klo 21.01 1 tykkää tästä

Hyi kuinka väkivaltaista. Täytyy laittaa lisää kukkia hattuuni, että mieleni pahoittuisi vielä enemmän.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova