Tuorein sisältö

Call of Duty: Mobile on nyt saatavilla Android- ja iOS-alustoille

01.10.2019 klo 22.00 | Luettu: 2201 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKiinalaisen mobiilijätti Tencentin kehittämä ja Activisionin julkaisema ilmaiseksi pelattava Call of Duty: Mobile on nyt julkaistu maailmanlaajuisesti (Kiinaa, Vietnamia ja Belgiaa lukuun ottamatta).

Peli tarjoaa taskukoossa tutun Call of Duty -moninpelikokemuksen mukaan lukien jopa 100-pelaajan Battle Roayle -pelitilan. Mukana on hahmoja pelisarjan aiemmista osista sekä tuttuja karttoja, kuten legendaarinen Nuketown. Alta löytyvältä trailerilta voi itse katsoa miltä Call of Duty: Mobile näyttää.

Pelin ilmaisuutta tietenkin kompensoidaan mikromaksuilla, jonka vuoksi peliä ei nähdäkään Belgiassa, ja osa pelaajista saattaa olla tietokoneen ohjastamia botteja, mutta kokonaisuutena peli on saanut alustavasti varsin positiivisen vastaanoton pelaajilta. Ilmeisesti peli tarjoaa varsin pätevän mobiiliversion tutusta ja turvallisesta Call of Dutyn moninpelistä.

Nähtäväksi kuitenkin jää kuinka paljon pelaajista oikeasti pelaa mobiililaitteilla ja kuinka moni PC-tietokoneen avustuksella käyttäen hiirtä ja näppäimistöä. Eurogamer-nettisivuston mukaan jo heti julkaisupäivänä Youtube on jo pullollaan videoita, jotka opastavat Android-emulaattorin asennuksessa ja pelin pelaamisessa sen avustuksella.

Call of Duty: Mobile on saatavilla ilmaiseksi Android- ja iOS-kaupasta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< T-800 terminoi vastu... Assassin's Creed Ody... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova