Tuorein sisältö

WRC-rallin esports-finaalissa kolme suomalaiskuskia

04.10.2019 klo 11.00 | Luettu: 1396 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Yli kahdeksan kuukautta kestänyt ja 12 haastekisaa kattanut eSports WRC Powered by Hyundai -rallikisa on edennyt finaaliturnaukseen tulevana lauantaina. Finaaliturnauksissa on mukana yhdeksän finalistia, joista peräti kolme on suomalaisia virtuaalikuljettajia. Suomalaiset Mika ”MIHALO” Laitinen, Marko ”STAATTINEN” Räisänen ja Jukka ”JHTL85” Lehtinen kisaavat tämän vuoden mestaruudesta toisiaan sekä vuoden 2018 ja 2017 maailmanmestareita Jon Armstrongia ja Lohan "Nexl" Blancia vastaan. Finaalipelaajat on karsittu 200 000 pelaajan joukosta viikkohaasteiden ja eSports WRC -turnausten kautta.

Yhdessä WRC Promoterin ja Wales Rally GB:n kanssa kisat järjestävä pelijulkaisija Bigben vie finaalikuljettajat kisaamaan Wales Rally GB -tapahtumaan Llandudno WRC -varikkoalueelle tämän viikon lauantaina 5. lokakuuta. Kisapäivänä virtuaalikuljettajat ajavat yhteensä kahdeksan erikoiskoetta, joilla selvitetään kisaajien keskinäinen paremmuus. Neljä parhaiten pärjännyttä kuljettajaa pääsevät finaalikisaan, joka järjestetään samana päivänä klo 20.00 Suomen aikaa. Lopullinen mestaruus ratkaistaan kolmessa viimeisessä erikoiskokeessa.

eSports WRC Powered by Hyundai -rallikisa esitetään WRC:n, WRC-videopelin, Hyundai Motorsportin, Thrustmasterin, Playseatin ja Red Bull Gamingin omissa sosiaalisen median kanavissa. Sen lisäksi kisaa voi seurata WRC+ -digialustalla, virallisten WRC TV-lähetysten kautta sekä yhteistyökumppaneiden kautta, joita ovat Motorsport Network ja Red Bull. Viime vuoden finaalia seurasi yli kaksi miljoonaa katsojaa ympäri maailman.

Saapa nähdä tuleeko mestaruus Suomeen - tai jopa kolmoisvoitto!


V2.fi | Manu Pärssinen
< Huhu: Elävät kuollee... Uudella MediEvil-tra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova