Tuorein sisältö

Huhu: Elävät kuolleet laahustavat Apex Legends -peliin halloweenin kunniaksi

03.10.2019 klo 22.00 | Luettu: 1684 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen


Tietovuodot ja ahkerat datamyyrät puhuvat sen puolesta, että pelinkehittäjä Respawn Entertainmentin suosittu Apex Legends saa halloweenia juhlistaakseen zombeja vilisevät pelitilan.

Aiemmin Gamestop-pelikaupan konferenssissa vuosi tieto siitä, että pelin Gibraltar-hahmo saa itselleen zombie-asun ja nyt peliin itsessään on ilmestynyt tapahtuman Fight or Fight -nimiseksi paljastava arvomerkki pelaajien loadout-ruuduille.


Lisäksi Shrugtal-nimellä kulkeva datamyyrä on onnistunut kaivamaan pelin tiedostoista ison määrän erilaista tietoa tulevaan tapahtumaan liittyen. Näistä ehdottomasti mielenkiintoisin on se, että tapahtuma tulee sijoittumaan Shadowfall-nimiselle kartalle, joka tulee olemaan halloween-henkeen muokattu versio pelin alkuperäisestä King's Canyon -kartasta.Shadowfall-kartan mukana tulee myös oma tapahtumatila, joka tiedostoista kaivetun tiedon mukaan tulisi olemaan yhteistyötila, jossa pelaajat taistelisivat yhdessä zombielaumoja vastaan. Kuitenkin tämä kuten kaikki muukin tieto on vielä alustavaa, mutta jos Shrugtal on osunut oikeaan, niin tulemme varmasti kuulemaan tulevasta tapahtumasta lisää aivan pian.


V2.fi | Mikko Seppänen
< EA tarjoaa ilmaisen ... WRC-rallin esports-f... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova