Tuorein sisältö

V2.fi:n viikon laiteuutiset (40/2019): Sensei Ten, Atlas Aero ja G Pro X kävelivät baariin

05.10.2019 klo 20.00 | Luettu: 1939 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Steelseries tuo Sensei Ten -pelihiirensä takaisin markkinoille uudella TrueMove Pro -sensorilla varustettuna. Yli kymmenen vuotta esports-piirien suosiossa ollut hiiri on tarjolla nyt 69 euron hintaan. Ominaisuuslista mainitsee mm. True 1-to-1 -trackingin, 18 000 CPI:tä ja 450 IPS träkkäysnopeuden.


Turtle Beachin Elite Atlas Aerot ovat langattomat kuulokkeet PC:lle ja niiden mainoslause lupaa "ensiluokkaista langatonta ääntä ja mukavuutta, sekä Control Studio Desktop -ohjelmiston, jossa on Waves NX 3D -ääni". Lisäksi luvataan 30 tunnin latausaika ja 150 euron hinta. Kaupan päälle saa vuoden verran TIDAL premium tilausta.


Logitech julkisti kompaktin ammattitason G PRO X -pelinäppäimistön, jossa on vaihdettavat mekaaniset kytkimet. Näppäimistö toimitetaan valinnaisilla GX-kytkimillä, mutta käyttäjä voi itse vaihtaa kytkimet erikseen hankittavilla GX Blue Clicky-, GX Red Linear- tai GX Brown Tactile -kytkinpaketeilla. Vaihdettavilla kytkimillä varusteltu Logitech G PRO X on suositushinnaltaan 149 euroa ja on aluksi saatavana vain Logitechin omasta verkkokaupasta. Kiinteärakenteisilla GX Blue Clicky -kytkimillä varustettu Logitech G PRO on suositushinnaltaan 129 euroa. Erikseen hankittavia GX Blue Clicky-, GX Red Linear- ja GX Brown Tactile -kytkinpaketteja voi hankkia Logitechin omasta verkkokaupasta 49 euron suositushintaan.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Nyt se tapahtuu: Red... RuneScape ja Twitch ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova