Tuorein sisältö

Activision kertoo ettei Call of Duty: Modern Warfare sisällä maksullisia loottilaatikoita

18.10.2019 klo 20.00 | Luettu: 2885 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ensi viikolla julkaistavasta Call of Duty: Modern Warfaresta on kerrottu lisätietoja, jotka koskevat pelin sisäisiä ostosmahdollisuuksia. Eurogamerin uutisen mukaan Activision on kertonut, että loottilaatikot eivät ole osa peliä. Myös maksullinen Season Pass sekä maksulliset karttapäivitykset on poistettu kokonaan. Jatkossa myös kartat saapuvat kaikille ilmaiseksi ja yhtäaikaa.

Oikeaa rahaa voi kuitenkin laatikoiden puuttumisesta huolimatta käyttää Battle Passiin. Kyseessä on passi, joka palkitsee pelaajansa etenemisestä muun muassa erilaisilla kosmeettisilla esineillä sekä pelivaluutalla. Battle Passista on saatavilla ilmainen ja maksullinen versio. Kyseessä on hieman samanlainen systeemi kuin mitä on nähty Apex Legendsissä sekä Fortnitessa. Passijärjestelmä julkaistaan peliin mukaan vasta julkaisun jälkeen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Call of Duty: Modern Warfare saapuu PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle 25. lokakuuta.

V2.fi:n toimitus on tehnyt muutamankin ennakkojutun tulevasta pelistä. Samuli Leppälä vieraili Tukholmassa ja kävi kokeilemassa peliä sekä haastattelemassa tekijöitä. Pelistä kirjoitetun ennakon taas voit lukea täältä.

Lähde: Activision


V2.fi | Miia Lyyra
< Nyt näyttää hyvältä ... Google Stadian ohjai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova