Tuorein sisältö

Microsoft anteliaalla päällä - tarjosi Call of Dutya osaksi PlayStation Plussaa

13.12.2022 klo 20.00 | Luettu: 1363 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Microsoftin ja Activision Blizzardin välinen kauppa on ollut kovassa syynissä ja erityisesti keskustelun kärkeen on noussut Call of Duty ja sen tulevaisuus Sonyn konsoleilla. Microsoftin ja Blizzardin kauppaa tarkastellaan myös Sonyn näkökulmasta sekä pelaajien vinkkelistä, sillä sen ei haluta tuovan epäreilua asetelmaa markkinoille.

Nyt Microsoftin ja Sonyn neuvotteluista on vuotanut lisätietoja. Lähteena toimiva Bloomberg kertoo, että Microsoft olisi tarjonnut Sonylle mahdollisuutta lisätä Call of Duty osaksi Sonyn PlayStation Plus -tilauspalvelua. Lähteiden mukaan mahdollisuus esitettiin samalla, kun Microsoft tarjosi sopimusta saada Call of Duty PlayStationeille vähintään 10 vuoden ajan.

Sony on koko neuvottelun ajan ollut sitä mieltä, että Call of Duty -sarjan rooli on merkittävässä asemassa. Microsoft on puolestaan vähätellyt omaa osuuttaan ja Call of Duty -sarjan osuutta pelimarkkinoilla.

Microsoftin ja Activision Blizzardin kauppa on siis edelleen avoin tutkintojen johdosta, mutta Microsoft on ilmoittanut ostavansa yhtiön 68,7 miljardilla dollarilla. Lisätietoja kauppojen etenemisestä voit lukea aiemmasta uutisesta.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Sonic Frontiers juok... Huhu: Sony paljastaa... >

Keskustelut (5 viestiä)

titityy

13.12.2022 klo 20.30 4 tykkää tästä

ompas pleikulla huonoja pelejä kun on yhdestä pelistä kiinni kun saa itkupotkuraivareita.kauppa kiinni vaan.
lainaa
makeri

13.12.2022 klo 22.01 12 tykkää tästä

microsoft epätoivon partaalla kun kauppa menossa sivu suun ja xbox roskapöntöt ovat flopanneet karmeasti.
lainaa
Talousneuvos

13.12.2022 klo 23.17 2 tykkää tästä

Talousvaikeuksissa ja veloissa kärvistelevän Sonyn epätoivo kertoo karua kieltä siitä, että Sonyn tarina alkaa olla taputeltu. Microsoft voisi ostaa taskurahoillaan koko Sonyn, mutta vanhat videonauhurit ja elähtänyt, alitehoinen pelitoosa eivät tarjoa juurikaan minkäänlaista vastinetta rahalle. Mikäli Activision Blizzard -yrityskauppa ei toteudu, seuraava vaihtoehto Microsoftille on ostaa omistusoikeudet haluamiinsa pelisarjoihin tai maksaa yksinoikeuksista.
lainaa
Alfa

14.12.2022 klo 12.22 1 tykkää tästä

Incelit mesoaa v2 kommenttiosiossa :D
lainaa
paihfoschaojrqic

14.12.2022 klo 19.27

alfa meni konkaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova