Tuorein sisältö

Lontoon Pokémon Centerin avajaispäivä sai aikaan pitkät jonot

19.10.2019 klo 11.00 | Luettu: 1994 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Samalla kun Suomessa jonotetaan Mall of Tripla -kauppakeskukseen, on myös Lontoossa nähty pitkiä jonoja. Eilen auenneen Lontoon Pokémon Centerin avajaiset herättivät kiinnostusta niin paljon, että shoppailijoista koostunut jono kiemurteli pitkin Westfield London -kauppakeskuksen lähiympäristöä.

Eurogamerin uutisen mukaan kaupan henkilökunta on varautunut suureen kysyntään ja myös myöhemmin ostoksille lähteville luvataan riittävän ostettavaa. Aiemmin Pariisissa ollut pop-up-myymälä kohtasi fanien kannalta järkyttävän ongelman, kun kuukaudeksi hankittu varasto menikin ensimmäisen viikonlopun aikana. Kaupasta on mahdollista ostaa erilaisia fanituotteita, joista osan voi hankkia vain kyseisestä myymälästä.

Lontoon Pokémon Center on avoinna 15. marraskuuta saakka. Myymälään on vapaapääsy kaikille, mutta ensimmäisinä aukiolopäivinä kannattaa varautua jonkinlaiseen jonottamiseen sekä ruuhkaan. Esimerkiksi Twitterissä on jo kommentoitu, että tämän päivän jonot ulottuvat jo ulos saakka, vaikka kaupan aukeamiseen on vielä noin tunti.

Alla olevista twiiteistä voit katsoa tunnelmia avajaispäivästä.

V2.fi | Miia Lyyra
< Google Stadian ohjai... Halloween saapuu myö... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova