Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset (44/19): Palikka-peliohjain ja peliohjain puhelimelle

02.11.2019 klo 20.27 | Luettu: 1085 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


ADATA on julkistanut ulkoisen SC680 SSD-aseman. USB 3.2 Gen 2 -yhteensopivuudella ja USB-C-liittimellä varustettu laite lupailee 530/460MB/s -luku/kirjoitusnopeuksia, iskunkestävyyttä ja hiljaisuutta. Tarjolla on kolme kokoa: 240Gt, 480Gt ja 960Gt, hinnat alkaen 60 euroa.
Razerilta kolahteli laatikkoomme viikon aikana tietoa kolmesta tuoteuutuudesta. Razer Hammerheadit ovat langattomat nappikuulokkeet, joiden kanssa on panostettu nimenomaan viiveettömyyteen - Gaming Moden latenssi on 60ms (Bluetooth 5.0). Vasarapäiden lataus kestää vain 3 tuntia, mutta kotelosta ne saa lisäladattua neljästi. Hintalapussa lukee 119,99 euroa.

Razer Junglecat taas on Android-puhelimille tarkoitettu kotelo peliohjaimineen. Niitä voi käyttää myös välipalikan kanssa ohjaimina mille tahansa Android-laitteelle tai vaikkapa Windows PC:lle. Viidakkokissat kestävät ladattuina yli 100 tuntia ja maksavat nekin 119,99 euroa. Koteloita on toistaiseksi tarjolla vain kolmelle puhelinmallille: Razer Phone 2, Huawei P30 Pro ja Samsung Galaxy S10+.

Razerin Firely V2 on uusi versio RGB-valoilla varustetusta hiirimatosta. Sen luvataan olevan ohuempi ja kirkkaampi kuin edeltäjänsä ja tietenkin Razer Chroma -yhteensopiva. Matossa on 19 ohjelmoitavaa valoaluetta, joten vaikka vasemman yläkulman saa vilkkumaan punaisena kun pelissä on terveys heikoilla, asetuksia on 130 PC-pelille ja hintaa 59,99 euroa.


Logitechin omistama Astro Gaming muistuttelee taas räätälöitävästä ASTRO C40 TR -peliohjaimestaan (PS4, PC), joka saapuu nyt Euroopan markkinoille. Ohjaimen analogiset ohjaintatit ja suuntaohjain ovat vaihdettavissa ja niiden paikkoja on mahdollista vaihtaa keskenään. Ohjaintateille tulee mukana eri korkuisia vaihtopäitä. Myös ohjaimen takapainikkeet ovat vapaasti ohjelmoitavissa ja painikkeiden sekä ohjaimien herkkyyden voi määritellä. Myös liipaisinpainikkeiden liikematkaa voidaan säätää. Lisäksi eri painikkeiden toimintoja voidaan vaihtaa keskenään ja peliohjaimen äänilähdön asetuksia voidaan määritellä suoraan ohjaimesta. Hintaa laitteella on kohtuullisen rouheat 199 euroa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< SingStar-tiimi ilmoi... Xiaomeng ''VKLiooon'... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova