Tuorein sisältö

Viidakko kutsuu seikkailijoita juuri julkaistun Jumanji: The Video Game -pelin trailerissa

10.11.2019 klo 11.00 | Luettu: 2590 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenElokuviin pohjautuvat lisenssipelit ovat olleet viime vuosina harvinaisia, mutta pelilaji on kenties tekemässä hienoista paluuta. Nyt julkaistu Jumanji: The Video Games perustuu vuonna 2017 ilmestyneeseen elokuvaan Jumanji: Welcome to the Jungle, joka tuntuu tavallaan sopivalta sillä elokuva itse modernisoi alkuperäisen Jumanji-elokuvan lautapelin 16-bittiseksi konsolipeliksi.

Uudessa Jumanji-pelissä pelaajan tehtävänä on yksin tai yhdessä kolmen kaverin kanssa saada käsiinsä Jumanjin jalokivet ja löytää tie takaisin kotiin. Pelattavina hahmoina on elokuvasta tutut neljä sankaria Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar ja Professor Shelly Oberon, joista jokaisella on omat uniikit kykynsä ja aseensa.

Jumanji: The Video Game on saatavilla Playstation 4-, Xbox One-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille. Verkkomoninpeli toimii tosin tällä hetkellä vain PC- ja Xbox One -alustoilla mutta lisätään pelin Playstation 4 -versioon marraskuun aikana.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Pokémon Sword ja Shi... Pillars of Eternity ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova