Tuorein sisältö

Pillars of Eternity -pelisarjan jatko on epävarmaa kakkososan odotettua heikomman myynnin vuoksi

10.11.2019 klo 14.00 | Luettu: 1139 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKehuja keränneen Pillars of Eternity -pelisarja ei välttämättä saa kolmatta osaa, sillä positiivisista arvosteluista huolimatta sarjan toinen osa Pillars of Eternity II: Deadfire myi selvästi odotuksia huonommin.

Asia tuli ilmi kuin pelinkehittäjä Obsidianin suunnittelija ja Pillars-pelien ohjaaja Josh Sawyer kirjoitti aiheesta Tumblr-sivulleen.

Sawyer kirjoittaa että ennen päätöstä sarjan jatkamisesta Obsidianin täytyy ottaa selville mitkä tekijät vaikuttivat jatko-osan alhaiseen myyntimäärään. Kirjoituksessaan Sawyer analysoi useampia eri tekijöitä, jotka olisivat voineet vaikuttaa myyntiin kuten pelin käyttämä taistelujärjestelmä tai yleisön tavoittamattomuus.

Onneksi kuitenkin Obsidianin uusin peli The Outer Worlds on julkaisija Take-Twon mukaan ollut kriittinen ja kaupallinen menestys. Nähtäväksi jääkin mitä peliä Obsidian seuraavaksi alkaa työstämään uudelle omistajalleen Microsoftille.

Pillars of Eternity II: Deadfire on saatavilla PC-alustalle ja se tullaan julkaisemaan lähitulevaisuudessa myös Playstation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -laitteille.


Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Viidakko kutsuu seik... Tales-sarjan kolme p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova