Tuorein sisältö

Kiinalainen jättifirma Tencent haluaa tehdä NIntendo-pelejä ja oppia konsolipelien kikat

11.11.2019 klo 11.00 | Luettu: 1799 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eurogamer kertoo, että kiinalainen megafirma Tencent haluaa suunnata entistä enemmän länsimaisille konsolimarkkinoille ja tahtoisi Nintendon avukseen.

Tencent on vallannut länsimaiden pelimarkkinoita jo muun mualla omistuksillaan Supercellissa, Epic Gamesissa ja Activision Blizzardissa, mutta haaveena on "oppia konsolipelien tekemisen perusolemus". Avuksi tähän toivotaan Nintendoa. Yksi syy markkinoiden laajentamiseen Kiinan ulkopuolelle entistä enemmän saattaa olla äskettäinen määräys, joka rajoittaa alle 18-vuotiaiden pelaamista Kiinassa. Nintendon kanssa on tehty jo jonkin verran yhteistyötä.

"Haluamme laajentua Kiinan ulkopuolelle ja yksi kohde on USA:n ja Euroopan konsolipelaajat. Toivomme, että voimme luoda konsolipelejä Nintendon hahmoilla ja oppia konsolipelien tekemisen ydinajatuksen Nintendolta", kertoi nimeämätön Tencentin edustaja. Toinen Tencentin kohderyhmä ovat nuoret naispelaajat. "Kiinalaiset pelinkehittäjät ovat siirtymässä tekemään enemmän naispuolisille pelaajille suunnattuja pelejä, tai nykyisiä pelejä muokataan enemmän naisillekin sopiviksi", totesi analyytikko Daniel Ahmad.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tales-sarjan kolme p... Apple Arcade sai kuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova