Tuorein sisältö

Google Stadia saa GRIDin 40 auton pelitilan siksi, että sen tuominen muille alustoille on mahdotonta

13.11.2019 klo 20.00 | Luettu: 1731 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kilpa-autopeli GRIDin kehitysjohtaja Mark Green on sanonut WCCFTechille antamassaan haastattelussa, että Google Stadia tulee saamaan yksinoikeudella 40 auton pelitilan. Kyseinen moninpelitila on mahdollista toteuttaa teknisesti vain Google Stadialla, joten muilla alustoilla eli konsoleilla tai PC:llä sitä ei tulla näkemään.

Mark kertoo, että kyseessä on tosiaan tekninen ominaisuus, joka on mahdollistanut täysin uuden pelitilan tekemisen. Esimerkiksi Google Stadian serverit mahdollistavat Stadioiden välisen keskustelun erittäin nopeasti. TheSixthAxis-sivusto taas muistuttaa, että aiemminkin on nähty useamman pelaajan moninpelejä kuten battle royale -pelit, mutta koska Google Stadian serverit sijaitsevat samassa paikassa, vähentää se merkittävästi pelaajan kokemaa viivettä itse pelissä.

Kokonaisuudessaan Mark Greenin haastattelut voit lukea WCCFTechistä

Lähde: TheSixthAxis

V2.fi | Miia Lyyra
< Uudistunut Sonic käv... Star Wars Jedi: Fall... >

Keskustelut (2 viestiä)

asdfgqwertyu

13.11.2019 klo 21.23 2 tykkää tästä

Stadian kannalta hyvä tietysti, että kaikilta peliä pyörittäviltä laitteilta on nopea yhteys pelipalvelimelle. Ei pitäisi nettipeleissä näkyä tökkivästi liikkuvia pelaajia. Tosin se viive mikä poistuu pelikoneen ja pelipalvelimen väliltä siirtyy vain pelaajan ja Stadian väliin, joten ei tämä mikään jeesusparannus ole.
Lisäksi tuo nettipelin hyvä yhteys toimii tietysti vain niissä tapauksissa, jossa Google ylläpitää pelipalvelinta Stadian palvelimien lähettyvillä. Ne pelit, jotka vaativat ulkopuolisen palvelimen (esim. division 2, vaikka se ei taida Stadiassa ollakkaan) kärsivät sitten kahdesta eri viiveestä.
lainaa
Tomi23

14.11.2019 klo 19.00

Jokainen, joka on kokeillut striimipelaamista tietää, että pelaajan kokema viive on huomattavasti pahempi inputlagin noustessa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova