Tuorein sisältö

Google Stadian kehitystiimi vastasi Redditissä pelaajien kiperiin kysymyksiin muun muassa pelien hinnoista ja Chromecast Ultran toimivuudesta

14.11.2019 klo 11.00 | Luettu: 818 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Google Stadin kehitystiimiin kuuluvat Beri Lee ja Andrey Doronichev vastasivat eilen tulevaa Stadia-palvelua koskeviin kysymyksiin. Kysymyksiä sai esittää kuka tahansa. Tiedonjanoa olikin laidasta laitaan ja kysymyksiä esitettiin muun muassa pelien hinnoista, Chromecast Ultran toimivuudesta sekä monista muista mieltä askarruttavista teemoista.

Niille, jotka ajattelivat käyttää kotoa löytyvää Chromecast Ultraa Stadian kanssa, on luvassa huonoja uutisia. Aluksi palvelun kanssa tulee toimimaan vain julkaisun yhteydessä Stadia-paketissa tuleva Chromecast. Aiemmin muualta ostetut Chromecast Ultrat alkavat toimimaan Stadian kanssa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Myös Stadian pelien hinnat ovat olleet arvoitus tähän saakka ja ovat sitä edelleenkin, vaikka pelaajat kysyivätkin asiaa Redditissä. Vastaukseksi Andrey antoi, että hinnat ovat kilpailukykyisiä toisten kauppojen kanssa.

Kysymyksiä tuli myös koskien esimerkiksi nimimerkin pituutta, saavutuksia, kaveripassin aukeamista, Discordin ja Stadian suhdetta sekä sitä, voiko Google Playn lahjakorteilla ostaa pelejä. Mikäli kysymykset ja vastaukset kiinnostavat, kannattaa suunnata Redditiin.

Lähde: Polygon

V2.fi | Miia Lyyra
< Star Wars Jedi: Fall... Let's Go Digital jul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova