Tuorein sisältö

Fortniten mobiiliversio on tahkonnut rahaa jo yli miljardi dollaria

15.05.2020 klo 21.00 | Luettu: 2206 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Gamesin battle roayle -peli Fortnite jatkaa rahan painamista ja pelin mobiiliversio on analyysiin erikoistuneen Sensor Tower -sivuston mukaan tienannut jo yli miljardi dollaria.

On myös mahdollista, että peli on tienannut jopa merkittävästi enemmän rahaa sillä Sensor Towerin suorittama analyysi perustuu valtaosin Applen App Store -kauppapaikan kautta tehtyihin ostoksiin. Syynä tähän on se, että Fortnite tuli saataville virallisesti Android -alustan Google Play -kauppaan vasta viime kuun puolella.

Vaikka peli itsessään on ollut saatavilla alustalla yli puolitoista vuotta, niin pelijulkaisija Epic julkaisi pelin itsenäisesti kauppapaikan ulkopuolella koska ei halunnut maksaa Googlen kauppapaikan vaatimaa osuutta mikromaksuista.Sensor Tower -sivuston mukaan Fortniten mobiiliversion tuotosta valtaosa eli noin 63 prosenttia ja 632,2 miljoonaa on tullut Yhdysvalloista ja viimeisen kuukauden aikana sekä pelin latausten että tuoton määrä on noussut entisestään.


Lähteet: Gamesindustry.biz, SensorTower

V2.fi | Mikko Seppänen
< Alan Wake herää 10-v... Crusader Kings 3 saa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova