Tuorein sisältö

V2.fi:n viikon laiteuutiset (46/19) : jytinää ja langattomuutta - sekä taittuva razr

16.11.2019 klo 14.07 | Luettu: 2287 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Viime viikolla Viikon laiteuutisissa vierailtiin Techbriefissä Tukholmassa, joten tällä viikolla keräilemme laitejulkistuksia kahden viikon sähköposteista.


Trust Gaming kertoo Torro 5.1 -äänijärjestelmästään, ja lehdistötiedotteen mukaan "GXT 698 Torro -on kaiutinsarjan pelaajille, jotka vaativat peleihinsä kunnon äänet ja upean RGB-valaistuksen". Valot muuttuvat soitetun musiikin ja peliäänten mukaan ja valittavana on mm. 7 erilaista valmista valoshowta. Hintaa setillä on 229 euroa ja sen saa kiinni digitaalisesti ja analogisesti, tietokoneeseen tai pelikonsoliin.


Honor 9X saapui myyntiin Suomessakin 11.11. Puhelimesta löytyy 48 megapikselin kolmoiskamera, tekoälyä hyödyntävä AIS Super Night -tila ja 120 asteen superlaajakulmakamera. 6,59 tyuuman näytöllä varustettu luuri maksaa 249 euroa.


NZXT on tuonut markkinoille kolme uutta vekotinta pelaajien äänentoistotarpeisiin. AER SERIES -kuulokkeet maksavat 130 euroa ja painavat 291 grammaa. Kuulokepiuhan ja mikrofonin puolta voi vaihtaa ja Nahimic 7.1 Surround-ääntä tuetaan USB-liitännällä. AERien seuraksi sopii MXER-audiosäätöasema (äänilähteen miksaus, surround, DAC, 100 euroa) sekä STND-kuuloketeline, joka tunnistaa, kun kuulokkeet asettaa siihen ja vaihtaa äänilähteen kaiuttimiin (50 euroa).


Razer julkisti uuden sukupolven langattomia Basilisk-hiiriä: Basilisk Ultimate ja Basilisk X Hyperspeed. Molemmista löytyvän Hyperspeed-yhteyden luvataan olevan 25% muita nopeampi ja sen klikkauslatenssin olevan pienempi kuin missään muussa langattomassa hiiriteknologiassa. Ultimatessa on Focus+20K optinen sensori, optiset kytkimet, viisi muistipaikkaa, 11 painiketta ja 14 Chroma-valoaluetta, hinta ilman lataustelinettä 170 euroa. X Hyperspeed on 5G 16K -sensori, mekaaniset kytkimet, 6 painiketta sekä Bluetooth-tila, jossa akkukestoksi luvataan jopa 450 tuntia. Hintaa sillä on 70 euroa.


Razer julkisti myös uudet (THX-sertifioidut) Kraken Ultimate -kuulokkeet, joissa on Discord-sertifioitu mikrofoni sekä viilennysgeelillä täytetyt pehmikkeet. Lisäksi julkistettiin Kraken X USB -kuulokkeet (7.1), jotka painavat 275 grammaa. Hinnat ovat 150 euroa ja 70 euroa.


Vielä lisää Razeria: uusi simpukkamallinen razr-puhelin. Taittuvanäyttöisen tyylikkään luurin ulkopuolella on 2,7 tuuman Quick View -pikakatselunäyttö ja sisäpuolella 6,2-tuumainen Flex View -näyttö. Tiedotteen mukaan "Uusi motorola razr on myynnissä valikoiduilla markkinoilla Euroopassa joulukuusta alkaen, mukaan lukien Ruotsi ja Tanska." Laitteen taittuva näyttö on kerännyt kehuja, mutta prosessori ja kamera ovat vähän vaatimattomia - varsinkin kun hintalappu on 1500 euron tienoilla.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Joulukuussa saapuvan... 2K menetti sosiaalis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova