Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 08|01|2022 : CES-julkistusten jättivyöry

08.01.2022 klo 20.00 | Luettu: 587 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tällä viikolla on ollut käynnissä kodinelektroniikan CES-tapahtuma, jossa julkistetaan ääretön määrä uutta teknologiaa kauppojen hyllyille. Toimituksen sähköposti onkin täyttynyt tuotejulkistuksista, joten tässä tiivistettynä versiona osa tämän viikon uutuuslaitteista.

AGON by AOC

AGON PRO AG274QGM -näyttö, 300 Hz virkistystaajuus, 1 ms GtG-vasteaika, QHD-tarkkuus, IPS, Mini LED -taustavalo ja NVIDIA Reflex Analyzer -ohjelmisto. Hinta ei vielä tiedossa.

AOC GAMING GM510 -hiiri, 58 grammaa, Pixart PMW3389-sensori, 16 000 DPI, 50 g kiihtyvyys, hinta 39,90 euroa.

Sony

PSVR2, josta lisätietoa täällä.

A95K Master Series OLED TV, markkinoiden ensimmäinen QD-OLED-televisio. Lisätietoa.

Sony julkisti myös uusia Bravia XR -televisioita, lisätietoa täällä: sony.fi/electronics/newbravia.

Netgear

Orbi Pro SXK50 mesh-järjestelmä, joka lupaa parempaa Wi-fi-kuuluvuutta, enemmän liitäntävaihtoehtoja sekä suurempaa nopeutta ja vähemmän katvealueita kuin Wifi 5 -laitteet. Hinta 449,90.

Nighthawk WiFi 6E Tri-band -reititin. Nimi kertoo kaiken, eli Nighthawk-reitittimen uusi versio, jossa 6 GHz:n taajuusalue, Wifi 6E, optimoidut antennit ja kaikkiaan 8 Wi-Fi-tietovirtaa eri taajuuksilla. Hinta 399 dollaria. Lisätietoa täällä: netgear.com/home/wifi/routers/raxe300/

Samsung

Samsung julkaisi uuden The Freestyle -projektorin, jot voi kääntää jopa 180 astetta ja joka painaa vain 830 grammaa. Kuvan siitä saa 100-tuumaiseksi ja se on yhteensopiva ulkoisten akkujen kanssa. Freestylestä löytyy myös Smart TV -ominaisuudet.

Galaxy S21 FE -älypuhelin on alle 8 mm paksu ja siitä löytyy Snapdragon 888, 240 Hz kosketusvaste, 120 Hz AMOLED 2X -näyttö ja 4500 mAh pikaladattava (25W) akku. Etukamera on 32 MP, takana kolmoiskamera. Hinnat alkaen 779 eur.

Samsung julkaisi ennen CES 2022 –tapahtuman alkua uudet MICRO LED-, Neo QLED- ja Lifestyle-televisiomallit sekä uusia monitoreita: Odyssey Neo G8, Smart Monitor M8 sekä UHD Monitor S8. Esittelytilaisuuden videot löytyvät täältä: vimeo.com

Razer

Uusia Blade-kannettavia (14, 15, 17), joissa Nvidian RTX 30-sarjan läppäri-GPU:t, DDR5-muistit sekä joko Intelin tai AMD:n prosessorit. Lisätietoa: press.razer.com/product-news/ces-2022-blades/

Project Sophia, joka on modulaarinen “pelipöytä” (tietokone rakennetaan pöydän sisään) sekä Enki Pro Hypersense, pelituoli, jossa on mukana haptisia efektejä. Lisätietoa: press.razer.com/product-news/ces-2022-project-sophia-enkiprohs/

Razer Smart Hope Appilla voi ohjata koko kodin Razer Chroma -valaistusta, kunhan mukaan saadaan lisää yhteistyökumppaneita. Lisätietoa: press.razer.com/product-news/ces-2022-chroma-smart-home/

Razer ja Fossil julkistivat yhteistyössä Razer X Fossil Gen 6 -älykellon pelaajille. Lisätietoa: press.razer.com/product-news/ces-2022-razer-x-fossil/

Dell

Reilun kilon painoinen ja reilun sentin paksuinen XPS 13 Plus -kannettava käyttää Intelin 12. sukupolven suoritintekniikkaa, siinä on myös nopeasti latautuva tehoakku sekä reunaton näyttö.

Dell UltraSharp 32 4K Video Conferencing -näytössä on IPS Black 4K -paneeli, Ultrasharp-webkamera, kaikua poistavat mikrofonit ja kaksi kaiutinta. Sen koko on 32 tuumaa.

HyperX

HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset - langattomat kuulokkeet, joilla on jopa 300 tunnin käyttöaika. Luureista löytyy myös DTS Headphone X ja 50 mm kaiutinelementit.

HyperX Clutch Wireless Gaming Controller -peliohjain Android-laitteille ja PC:lle, Bluetooth 4.2 tai 2,4 Ghz yhteys, mukana myös teline, johon kännykän saa asetettua.

Pulsefire Haste -hiirestä esiteltiin langaton versio ja Cloud II -kuulokkeista pinkki versio. Cloud Core -kuulokkeista tulee markkinoille langallinen DTS-versio.

HyperX Alloy Origins 65 Mechanical Gaming Keyboard on uusi pienikokoinen 65%-näppäimistö, eli mukana ovat myös erilliset nuolinäppäimet sekä delete, page up ja down. Näppäimistöä saa kaksilla eri kytkimillä, mutta skandinaavista näppäinasettelua ei ole vielä tarjolla.

Lisäluettavaa

The Verge (Linkki) valitsi mielestään parhaat CES:llä esitellyt vimpaimet ja ne olivat Samsung Odyssey Ark -näyttö, ROG Zephyrus G14 -kannettava, Sonyn QD-OLED-televisio, Garmin Vivomove Sport -älykello sekä mm. TP-Link Archer AXE200 Omni -reititin ja Samsung Freestyle.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Tältä näyttäisi, jos... Huhu: Mario Kart 9 o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova